Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagiranje

Luka Bebić nema ništa sa zapošljavanjem u HAC-u

\'unutrasnja zagreb ,sabor,  28.02.2008. sjednica, luka bebic  snimio Patrik Macek\'
\'Patrik Macek/PIXSELL
09.08.2011.
u 15:22

Predsjednik Hrvatskog sabora odbija bilo kakvu upletenost u zapošljavanje na naplatnoj postaji Vrgorac – piše u reagiranju glasnogovornice Luke Bebića

Glasnogovornica predsjednika Sabora reagira na članak "Afera u HAC-u: Izbacio branitelje i invalide, zaposlio politički podobne" objavljen u elektroničkom i tiskanom izdanju Večernjeg lista 8. i 9. kolovoza, u kojem su prenesene izjave nezaposlenog ratnog invalida Matka Ćuže iz Metkovića koji za dvojicu svojih sugrađana, koji su dobili posao, a na listi su bili ispod njega, kaže da se sami hvale da im je veza bio predsjednik Sabora Luka Bebić.

"Predsjednik Hrvatskog sabora odbija bilo kakvu upletenost u zapošljavanje na naplatnoj postaji Vrgorac. Luka Bebić ogorčen je jer novinar s njim nije kontaktirao i provjerio tvrdnje o njegovoj navodnoj upletenosti u taj slučaj te je naštetio njegovu ugledu", piše u reagiranju glasnogovornice predsjednika Sabora.

>> Afera u HAC-u: Izbacio branitelje, zaposlio politički podobne

Ključne riječi
HAC

Komentara 8

Avatar Nikad robom
Nikad robom
15:47 09.08.2011.

ma naravno da barba luka nema s tim veze... kao uostalom ni sa mnogim drugim stvarima ...evo npr., citat iz novina iz bivše juge, o tome kako drug bebić brani svoj narod: \"Na današnjoj sjednici SO Metković u želji da se što prije provedu u djelo riječi druga Tita i zaključci sjednice Predsjedništva SKJ i 23. sjednice CK SKH predsjednik Luka Bebić izložio je program djelovanja Skupštine i mjesnih organa u suzbijanju nacionalizma i šovinizma i svih drugih pojava kontrarevolucionarne djelatnosti. Zaključeno je da se odmah poduzmu mjere za likvidaciju ogranka Matice hrvatske kao osnovnog žarišta nacionalističkih i šovinističkih djelatnosti. Još u toku dana njezine su prostorije zapečaćene, a financijsko poslovanje podvrgnuto kontroli.\"

DU
Deleted user
16:08 09.08.2011.

To ti je tako kada Hrvati jos uvijek glasaju za te ***** iz komunistickog doba. Mozda je vrijeme za mladje kandidate i kompletnu izmjenu tih *******.

SA
sargu123
17:41 09.08.2011.

Nema taj pojma nit veze ima kao uostalom i sa Sanaderovom rabotom ! Ništa taj ne zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije