Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA IDEJA!

Ludo ljeto za dvojicu Nijemaca: Odvezali i pokrenuli brod u Puli, oštetili ga pa pobjegli

Brod - ilustracija
Dusko Marusic/PIXSELL
26.07.2021.
u 17:36

Protiv osumnjičenih se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, navodi policija.

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom 23-godišnjih njemačkih državljanina. 

Vjeruje se da u razdoblju od 22. do 23. srpnja na pulskoj rivi odvezali konopce izletničkog broda u vlasništvu pravne osobe iz Medulina, popeli se na plovilu i stavili ga u pogon, nakon čega su napravili određena oštećenja na brodu i udaljili se.

- Protiv osumnjičenih se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, navodi policija. 

VIDEO: U Slavonskom Brodu vozač autobusa priveden u Županijsko državno odvjetništvo u pratnji policije

Ključne riječi

Komentara 2

VE
velma
19:13 26.07.2021.

Ma daj, priušti im ti,doma,opet na naš teret ,treba ih po đepu pa nek voze doma čistit ruševine,smeće bez odgoja..

TO
TORQUEMADA
19:06 26.07.2021.

Među mladim Nijemcima i Englezima postoji određen kolektivni mentalitet koji izlazi u cijelosti na vidjelo kad su njihovi muškarci u pripitom stanju i negdje u inozemstvu, nikako u njihovoj domovini. To znaju već odavno na Mallorci, gdje su se Nijemci takoreći naselili, kolonizirali otočje još prije 40 godina, ali su to iskusili i Pražani, gdje horde tridesetogodišnjih muškaraca u grupama dolaze čarter-letovima iz Britanije i Njemačke i pijani prave nered po gradskim ulicama, teroriziraju prolaznike, ulične svirače i mlade djevojke u prolazu. To se predviđalo i Zagrebu, očekivanja su bila osobito velika od otvaranja nove zračne luke u kombinaciji s Bandićevim turističkim boomom i smještajnim balonom koji se, eto, ispuhao u covid-krizi. Takve skupine problematičnih mladih ljudi skloni su jako puno potrošiti, na njih su ciljali svi novootvoreni hosteli u gradu, pa i cijela turistička zajednica, međutim oni donose i mnogo neugodnosti, pa i štete, tjeraju druge turiste i pretvaraju destinaciju u alko-turističku meku. Pitajte, uostalom, stanovnike Praga što imaju reći nakon što su horde Germana u najboljim godinama poharale njihov zlatni grad, ostavljajući za sobom ispovraćane uličice i zapišane ćoškove koji isparavaju na ljetnome suncu šireći kiselkasto-amonijačni miris po cijeloj povijesnoj jezgri tog nekoć kraljevskog grada. Sumnjam da će naš ulizivački mentalitet odrezati neku žešću kaznu ovim avanture željnim mladićima. A bar bi im mogli priuštiti nekoliko zatvorskih noćenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije