Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Lucky čeka da mu ime konačno donese - sreću

Lucky
Foto: Privatni album
1/6
09.10.2014.
u 18:52

Čuvalica Ivana o Luckyju ima samo riječi hvale, a ostale informacije možete dobiti na 091/7365698

Jednogodišnjeg Luckyja život nije mazio, sve dok nije došao do svoje čuvalice Ivane. Naučio je sva pravila života u stanu, očišćen je od parazita, cijepljen i kastriran.

Voli djecu, slaže se i s psima i s macama, a pravi je majstor u izležavanju na krevetu. Udomiteljima je osigurano doživotno besplatno kupanje i šišanje, jer Ivana radi u salonu za šišanje pasa. Za njega traži dobar dom u kojem će biti ravnopravni član obitelji.

A zatreba li, Luckyja će i pričuvati ako njegovi ljudi moraju putovati, a on ne može s njima. Dodatne informacije možete doboti ako nazovete Ivanu na 091/7365698.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije