Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužva i kiša

Lučko: Na izlazu s autoceste kolona vozila duga je 17 kilometara

kolona lučko (1)
Foto: HAK
1/5
30.07.2010.
u 13:45

Oštećeno vozilo sa autoceste A1 kod tunela Bristovac uklonjeno je, ali još uvijek se vozi u koloni od tunela Sveti Rok prema jugu

Gužve na cestama nastavljaju se i danas, a promet posebno otežava kiša koja ne prestaje natapati kolnike u svim krajevima Lijepe Naše. Iz Hrvatskog autokluba  upozoravaju vozače na povećan oprez zbog mokrih i skliskih kolnika, a duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju mogući su i odroni.

Iz HAK-a poručuju kako je uklonjeno oštećeno vozilo sa autoceste A1 kod tunela Bristovac, ali još uvijek se vozi u koloni od tunela Sveti Rok prema jugu.

Zbog gustog prometa autocestom A1 od Karlovca prema Zagreba vozi se usporeno, a na naplati Lučko kolona je na izlazu s autoceste 17 km. Pojačan je i ulaz na naplati Lučko, a usporeno prema samoj naplati vozi se zagrebačkom obilaznicom od motela Plitvice i Jadranskom avenijom te dalje autocestom A1 u smjeru Karlovca.

Gust je promet i na autocestama: A6 Rijeka-Zagreb, A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u oba smjera. Na Istarskom ipsilonu promet je pojačan u oba smjera, a u smjeru GP Plovanija i Kaštel kreće se kolona duga oko 5 km.

Vrlo je gust promet na otoku Krku prema Krčkom mostu te dalje na državnoj cesti prema Oštrovici.

Na naplati Trakošćan na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona je na izlazu duga oko 2 km.

Iz HAK-a mole vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Topgen
Topgen
14:14 30.07.2010.

Ma kriza , propast sustava , kraj nam se blizi .... hahahaha !!!!! Znam da su mnogi DUBOKO razocarani sto nam je sezona iznad ocekivanja. Sto se mene tice , kolone mogu biti po 20000 km !

SZ
satan_zagorski
14:38 30.07.2010.

@topgen...iznad očekivanja? pa možda i je malo iznad očekivanja, s obzirom da smo očekivali totalnu katastrofu

DL
davidoff_lights_1
14:09 30.07.2010.

DAJTE VINJETE PA NECE BITI KOLONA! lihvarski koncesionari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije