Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI DIREKTOR SOA
Povratak na članak

Lozančić: Da je SOA znala, obavijestila bi Vladu. Mislim da Plenković nije znao za izvide

Istaknuo je da je DORH samostalan, ali da ima obvezu da mora reći neku informaciju nekome iz izvršne  vlasti ako to procjeni da to trebu. Kad je riječ o ovom slučaju, naveo je kako ne želi prejudicirati jer nema sve podatke.

Komentari 25

JB
JOKI_BROKI
15:57 27.09.2020.

Lozancic zna vise nego sta hoce priznati, u slucaju mamic milanovic je sve znao i koristijo u kampanji. Predsjednica je bila u pravu.

VL
BL
bluescreen
16:58 27.09.2020.

Mikijev špijun.

VL
Avatar Barba
Barba
16:24 27.09.2020.

S pravom ga je Kolinda smijenila. Sad pokazuje da ne razlikuje DORH, PNUSKOK I SOA. Ne razlikuje izvide od dokazivanja i od operatvne obavještajne djelatnosti. Čini mi se da to sve namjerno zamagljuje, kako bi se neki, kroz maglu, izvukli bez ogrebotina.

VL
Avatar southman
southman
15:16 27.09.2020.

Cijela operacija je i uspjela jer Soa za njih nije znala, jer da je znala Kovačević bi za sve doznao prije Plenkovića !

VL
AB
abokatstir
19:59 27.09.2020.

Ovaj bitanga je iz udrbaških redova kao i bajić, cvitan i brojni slični. Prvenstveno bi trebalo uhititi te udrbaške zločince i saznati zašto kod nas tako buja kriminal i zašto ni jedan komunjarski kriminalac i zločinac nije procesuiran

VL
RO
roland
15:06 27.09.2020.

Plenković, vrlo vjerojatno nije znao za izvide, niti za neprihvatljiva i zaigrana ponašanja svojih ministara. Točka. Plenković mora osnažiti svoju poziciju u smislu da mu ove osjetljive informacije dolaze na stol, a ne da ih netko filtrira. Plenoković mora znatii da ima posla s bagrom, kako iz redova HDZ-a, tako i iz ostalih interesnih skupina ukoljučujući i paraobavješatju zajednicu. Plenkovićeve napore da iziđemo iz ovog ludila ti kvinslinzi već danima "buše"puštajući informacije u medije. Prvo Beroš, a sad i ostali. Božinović je ok , Marić isto, ovo ostalo je sve nesigurno i nepredvidivo.

VL
DU
Deleted user
20:53 27.09.2020.

Istraga korupcijske hobotnice u tvrtci od nacionalnig interesa gdje nije isključena mogućnost uplitanja drugih država, organiziranog kriminala i tko zna čega je kompromitirana, "curenje informacija", par dana prije oni nesretnici na Markovom trgu bacali lubenice, srećom. Premijer upozorava ministra da napravi plan osiguranja vladinog objekta pred kamerama? Premijer kaže da ne treba znati za JANAF prismotru, Predsjednik kaže da treba jer je on u njegovo vrijeme znao. Bivši šef SOA lupeta da su jedan i drugi u pravu i dvoji da li SOA treba znati za ovakve stvari. Očito je vrijeme da se sustav reorganizira, da se protrese kako bi "smeće" ispalo i jasno postave pravila. Netko mora početi odgovarati za propuste. Imamo profesionalnu i jaku policiju, dobre državne odvjetnike i moderne sigurnosne službe, ali očito da unutar ovog zastarjelog sustava postoje ljudi na bitnim mjestima koji se lako prodaju. Reorganizacija i čišćenje.

VL
DU
Deleted user
15:19 27.09.2020.

Pa da je vlada znala ,a dolazili su u klub(napavljen i za takve stvari) kod Kovačevića, znao bi i Kovačević. Brijem da je netko našima samo dao popis koga privesti, sad i odmah, sa matreijalima,inače bi procurilo, drugi dan u KLUBU, ha.

VL
HT
Hrvsrpska_trgovacka_koalicija
15:14 27.09.2020.

Zar se od korumpiranih institucija moze ocekivati da se bore protiv korupcije. Jad i tuga.

VL
BO
bolnaistina
18:24 27.09.2020.

Jadna li nam je onda SOA, kad to nije znala, ve su ptići na grani popevaju kaj se tam delalo.

VL
KR
kremenko
18:04 27.09.2020.

Smijenjen je jer je znao da Mamić organizira rođendan Kolindi .Koliko znam on je razotkrio Slovence u aferi sa arbitražom .Umjesto da ga unaprijede i nagrade oni ga smijene

VL
UU
uhljeb u holdingu
15:57 27.09.2020.

Svi ste vi isti, dobro ste se familijarno umrežili i ima vas u svim strankama i institucijama tako da vrana vrani ne kopa oči. Svejedno je dakle tko je na vlasti, tko u oporbi a tko u državnom istražno represivnom aparatu jer je to i cilj čuvati leđa jedni drugima.

VL
K3
Krešimir_3007
15:29 27.09.2020.

gospodin Lozančić je još jednom pokazao da je pravi profesionalac i pravi gospodin. svako poštovanje.

VL
DU
Deleted user
15:40 27.09.2020.

Nego ja imam jedan prijedlog za sve domoljube diljem Hrvatske koji ovo čitaju: Zašto sutra ne dođete u Varivode prije Plenkovića i tamo ne blokirate komemoraciju - velikim prosvjedom? Još vremena ima za to!

VL
MA
marijaqwer
16:00 27.09.2020.

Slogan HDZ-a je HDZ- zna, a u praksi HDZ - ne znam ( ne sjećam se ).

VL
DU
Deleted user
15:33 27.09.2020.

Da je SOA-a obavjestila predsjednika vlade - afere ne bi ni bilo.Mislim da ni Milanović ništa nije znao. Stanje u JANAF-u i INA-i odlučio je srediti netko izvana.Netko puno moćniji. Predugo su naši rusofili kenjkali s LNG terminalom na Omišlju.HDZ-e je usputna žrtva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.