Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROSTIO SE FOTKOM NA FEJSU
Povratak na članak

Odbjegli mostovci Lovrinović, Martinović i Mišić osnivaju novi klub zastupnika

– Upravo je Božo Petrov najodgovorniji zašto je došlo do ove krize – poručio je jučer Lovrinović

Komentari 68

Avatar majmunranko
majmunranko
12:22 09.06.2016.

Čestitke Lovrinoviću, uspješno se bez ičije pomoći izvukao iz ralja sekte perača mozga na čelu sa sumanutim manipulativnim psihijatrom Braunsberger-Petrovom. A znamo da je jako teško napustiti sektu kad se jednom u nju uđe. To je teže nego skinuti se s heroina. Lovrinović je pokazao karakter, mentalnu snagu i odgovornost. Još jednom, bravo.

VL
OL
olrajt
12:38 09.06.2016.

...Milanović i SDP sve zakuhali a Petrov zdušno uzeo kuhaču i miješa!...a Hrvatski narod misli -kak bu čušpajz dobar!

VL
ST
stefj
12:45 09.06.2016.

Božo Petrov je izigrao sve koje je mogao. Prevario je Prgometa, Lovrinovića, Petrinu, a tek što je napravio Karamarku nije za vjerovati. Zapravo je izdao i Karamarka i vladu... Karamarko nema puno mogućnosti birati, ili mora otići ili idu novi izbori, a Petrov je (uz pomoć SDP-a i medija) toliko srozao rejting HDZ-a da je izlazak na izbore u ovom trenutku samoubojstvo za HDZ... Baš me zanima koliko će Petrov biti na političkoj sceni. Sada je uništio desnicu, onda će formirati s ljevicom vladu? Jako poznato, nakon toga slijedi Noć dugih noževa?

VL
SU
suzzieQ
12:58 09.06.2016.

Lovrinović je u pravu. B. Petrov nije dorastao ovoj funkciji, nesposoban je i ne razumije ništa o političkim sustavima, o njihovim pisanim i nepisanim pravilima, o pregovaranjima, ne razumije da svi akteri imaju interese i da je cilj izboriti sese i provoditi svoje. (A koji moraju biti usmjereni idejama i načinu upravljanja državom, a ne kadroviranju u stranci čiji nisi niti član!)

VL
MR
MRUDante
14:19 09.06.2016.

politika je kurwa.

VL
CR
CROLINDA
12:57 09.06.2016.

Petrov je ko pinokio od plastelina - doduše MOSTovcima pionirsko srce od početka i stalno naginje i zanosi ulijevo pogotovu Orepiću koji priprema ofenzivu na prekogranične HDZove glasače ali ga ne zabrinjavaju puni srbijanski autobusi fiktivnih Vukovaraca koji dolaze glasovatiovati za SDP niti ga zanima čišćenje MUPa od Ostojićevaca i Milanovićevaca niti razotkrivanje svastičara s Poljuda niti slučaj umlaćivanja hrvatskog branitelja ni.......jugonostalgičari još nisu u srcu raskrstili s dragim vođom sletovima radnim akcijama paštetom i četvrtinom štruce svrabom i ušima i školskim kutama.....

VL
CR
CROLINDA
13:07 09.06.2016.

Petrov je kriv ako dođe do izbora jer će tako spariti fanatičnog anarhističnog Sinčića i megalomanskog Milanovića obadva čini se klinički bolesnog ega - imat ćemo vladu sastavljenu od SDPa i Živog zida koji nije ništa drugo nego SDPova ekstremna rezerva

VL
CR
CROLINDA
12:40 09.06.2016.

Hrvatska je u specijalnom ratu koji je nametnula svjetonazorska manjina predvođena Milanovićem I nelustriranim SKH poznatijim kao SDP I rat je to za vlast to jest za dominaciju ljevičarske anacionalne apatridne svjetonazorske manjine koji bez Jugoslavije ne znaju što jeo je to doma nemaju identitet I osobnu identifikaciju pa žele čitavi hrvatski narod natjerati da se poistovjeti s njima a MOST se posve razotkrio tko su i što su i kako su nastali i za koga rade - Karamarko je porušio Milanovića na svim izborima a Oreškovića nije narod birao nego ga je postavio izborni pobjednik -što se tiče istraga kako to da ni MOST ni Živi Zid ne zanima baš nešto istraživanje naprimjer brudera Kreške i Milanovića koji je enormno zadužio državu financirajući antihrvatske projekte i koji okuplja protuhrvatske komuniste i čiji je čitavi mandat bio jedan otvoreni megamegalomanski antihrvatski projekt na svim poljima djelovanja

VL
GU
General_U
12:52 09.06.2016.

to je svakome tko ima zrno soli u glavi jasno da je božo skupa sa sdepeom izveo ovo rušenje vlade preko karamarka, mislim pozivati se na političku i moralnu odgovornost kod ovakvog sastava sabora je smiješno. nisam siguran da u tom saboru sjedi deset ljudi koji nemaju putra na glavi, pa čak i ona hanesova mrak taritaš se čudi ovome što radi božo toliko je očigledno da lik ispada smješan čim otvori usta laže stalno ima neku knedlu u grlu iz straha ili laži ili je oboje u pitanju.

VL
TO
Tomislav
13:19 09.06.2016.

Sad premijeru na nos nabijaju sve ono za sto su ga hvalili proteklih 5 mjeseci. Za takve stvari stvarno moras bit jedan - HDZ-ovac.

VL
MA
MarioG
12:33 09.06.2016.

Ovaj Petrov uništava vladu svojim tvrdim stajalištima. Što i da Orešković ostane kad će ne prvom sljedećem problemu cijela vlada opet pasti jer nema povjerenja??

VL
DU
Deleted user
12:35 09.06.2016.

Budimo realni: ako (barem prema istupu Bulja) Most ne pristaje niti na varijantu da sva trojica izađu iz Vlade, nego hoće zadržati Oreškovića kojega nije on doveo, onda definitivno Most jednostavno ne želi opstanak ove vlade. To je legitimno, ali neka onda to jasno i kažu. Ako im nitko drugi ne odgovara za predsjednika vlade onda nisu trebali niti u startu ući u ovu koaliciju.

VL
L0
luena 01
14:24 09.06.2016.

Lovrinovc bjezi iz Mosta jer zna da bi ga Petrov potjera... Kopa i rovari protiv Petrova od kad ni jedno od ministarskog mjesta nije dobio...Sve te male kobojagi strancice koje ne predju izborni prag treba izbrisati..Nikakve koristi od njih jedinoo one imaju jer grabe iz proracuna novac..

VL
L0
luena 01
14:33 09.06.2016.

Smjesno je citati pristase domoljubne stranke... Svi drugi su krivi samo ne oni koji jesu tj.onaj koji sinoc kobojagi nudi svoju ostavku, pod uvjetom da Oreskovic i Petrov od sa njim... Da ima dovoljno ruku ne bi je nudio =:-)))) Darko M.govori Oreskovic je kriv, po cemu, sto je on to zakon prekrsio -povrijedio, cime..? Drugi opet precbacuju lopticu Petrovu jer eto zeli posteni putem politiku vodit a ne lopovluk podrzavat... Ne odgovara onima koji se busaju "domoljubljem"... Zamjenili kradoljublje sa domoljubljem ... Nije cudo da vam se svijet smije...

VL
PR
prarvat
14:20 09.06.2016.

petrov ih je izmislio, a sad mu okreću leđa. bolje je da takvi odu

VL
NO
Norway
12:50 09.06.2016.

Ideja Mosta je Petrova diktatura uz pomoc represivnog aparata dok se vodja sminka i pripremi za izbore,uklanja tragove cetverogodisnje pljacke i rasturanja gospodarstva,reformira skolstvo,procesljaju lokalno teren s Orepicem od kuce do kuce,od Vrgorca pa na dalje,drzi politicare u mat pozicijama s spijunskim "dokazima" sa proslava djecjih rodjendana,kreditima ili borackim penzijama,organizira " proteste" civilnih drustava,antifasista,feminista...Puno je gnojnih pristeva koje treba napudrati da sve izgleda ok prije izbora

VL
Avatar Popspira
Popspira
12:24 09.06.2016.

Lovrinoviću,dobro stiga među normalne...

VL
CR
CROLINDA
13:32 09.06.2016.

sve je ovo Milanovićev kuršum a ova vlada kakva jest nije dorasla ni do gležnja njegovim ofenzivama a i mediji u Hrvatskoj sve odreda antihrvatski ili u najmanju ruku antidesničarski a alibi im antihadezejstvo kao da i to nije pukauka pristranost samo drukaju ulijevo - prije će deva kroz iglene ušice nego neki novinari u kraljevstvo nebesko

VL
Avatar 2222
2222
13:22 09.06.2016.

Jos jedan udbas ode iz politike.I.Lovrinovic je dvolicna fasada i napravio je cjeli kaos u Mostu i HDZ-u i sad ide u HDZ-e da ih raskopa do kraja,ludi Milosevic vjeruje njemu svaka koalicija sa njime je daljni raspad.Objektivno je daa se ide na izbore u sto kracem roku da se ne trosi veliki novac.Ako HDZ-e ima 76 glasova onda ce to potvrditi i na izborima ali sumnjam da je to tocno bolje da se drze objektivne izjave jer stime stite ugled povjerenja kod gradjana hrvatske.

VL
TO
Tomislav
13:24 09.06.2016.

Kao Bozo nesposoban, a Karamarko sposoban. Pa to je za krepat od smijeha. Ja sam siguran da ako padne Karamarko sljedeci predsjednik bi mogo bit Rowan Atkinson sa svojom najboljom zivotnom ulogom do sad.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.