Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave
Povratak na članak

Lovrić Merzel: Zagorci su nam prvi priskočili u pomoć

Kada imamo spoznaju da u nevolji nismo sami, lakše podnosimo nesreću koja nas je zadesila, zahvalila se sisačko - moslavačka županica

Komentari 2

DH
dalibor.hren
19:31 20.02.2014.

Zagorski župan Kolar:"Došli smo da i osobno izrazimo moralnu potporu ugroženim stanovnicima iz Zagorja," ...... Gospon Kolar, kaj je s ostalim stanovnicima, njima nebute dali moralnu potporu, nebute ih valjda htopili!?

VL
BA
baniček
14:02 21.02.2014.

nije istina, Marina Lovrić je prva otišla s Milanovićem koji se doborvoljno vratio sa skijanja obići poplavljena područja, zatim su sjeli u skupocjeni auto i odvezli se u svoj suhi i topli luksuzni dom...slično je napravio i biskup Košić, obišao stradalnike, dao im blagoslov i preporučio molitvu te se svojim CITROENOM C5 vrazio u raskošne odaje Velikog Kaptola.... hvala Vam županice i biskupe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.