Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE POTRESA
Povratak na članak

Tuškan: Zvali su nas neki roditelji i plakali, ne žele se odvojiti od djece u ovim trenucima

Grad je trenutno siguran, a bilokakva tunelizacija je bila nepotrebna, naglasio je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje

Komentari 6

CO
Cosinus
07:08 19.01.2021.

Ovo nije online nastava!!! Nastavnici mojoj djeci zadaju da naprave nešto i to je to. Nema nikakvog predavanja i to se ne može i ne smije zvati online nastava nego dopisna nastava!

VL
NE
Nez
07:02 19.01.2021.

Ako je škola po pregledana i označena kao sigurna djecu treba pustit u školu ,te iste škole prije su bile 100% sigurne,kada ste vi išli u iste ???? I to sve učenike čim prije i nikakve online nastave.

VL
KE
kerbi
07:35 19.01.2021.

To da sad sve ide u relanom vremenu okačite mačku o rep. Ima još nastavnika koji se nikad nisu pojavili u vrijeme kad bi trebali imati sat nego kad im se sprdne (doslovno koji da i u koliko sati im se sprdne), a velika večina još uvijek fuinkcionira po principu: Obradite u uđbeniku od -do i rješite u RB od-do. Uz napomenu da vam zadaću neću pregledavati jer ju pišete radi sebe a ne radi mene.

VL
Avatar mrkyyy
mrkyyy
23:38 18.01.2021.

nije mi jasno da novinari zaborave postaviti takvo pitanje... obnovljen je 161 školski objekat... što to znači? Jesu li ti objekti pokrpani, ili su i protupotresno ojačani, ukoliko je bilo potrebno? Mogu li sada sve zagrebačke škole izdržati najjači mogućii potres u zagrebačkom području?

VL
AD
adminka
01:04 19.01.2021.

hoće li taj bahati odgovarati za svaki život i zdravlje djeteta svojim životom? Naravno da neće. Djeca su trebala ostati na on line nastavi do kraja ove godine. Sve drugo je bahati i nepotreban rizik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.