Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA

Lovačkim nožem izbo brata, majku i šogoricu

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
19.07.2019.
u 12:58

Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke  i opasnosti od ponavljanja djela.

Muškarac (57) pritvoren je i protiv njega je pokrenuta istraga zbog pokušaja ubojstva, nanošenja teške ozljede i pokušaja nanošenja teške ozljede.

Sumnjiči ga se, da se 12. srpnja 2019. u Puli, u stanu na prvom katu stambene zgrade u kojem živi zajedno sa svojom majkom, bratom i njegovom nevjenčanom suprugom posvađao s bratom.

Nakon kraće svađe 57-godišnjak je uzeo lovački nož kojim je više puta ubo i zarezao brata po prsima, ozlijedivši ga opasno po život.

Teško je ozlijedio i majku, a lakše šogoricu koje su ga pokušala spriječiti  u napadu na brata. Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke  i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
boskovic
18:44 19.07.2019.

Zalosno svaki dan neka ubojstva i to blizu rodbinu Alkohol unistava covjeku pamet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije