Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE U PRITVORU

Lovac Zadrankama posudio novac, pa tražio da ga vrate prostituiranjem

Talijan
Foto: Facebook
04.02.2016.
u 19:40

Seksualni odnos navodno je naplaćivan 100 eura

Poznati lovac i ugostitelj, talijanski državljanin R.B. (65) ostaje 30 dana u pritvoru zbog sumnje da je od 23. studenog 2015. do 23. siječnja ove godine u Zadru i okolici organizirao prostituciju za talijanske lovce. R.B. je stupio u kontakt s pet hrvatskih državljanki sa zadarskog područja u dobi od 19 do 33 godine te s njima dogovarao da će im pronalaziti klijente kojima će one pružati seksualne usluge uz naplatu, a dio od dobivenog iznosa predavati njemu.

– Ujedno, osnovano se sumnja da je posuđivao djevojkama novac zauzvrat tražeći da dug umjesto vraćanja novca njemu odrade pružanjem seksualnih usluga. Nakon što je pronalazio zainteresirane muškarce, osnovano se sumnja da je putem svog mobitela pozivao ženske osobe i dogovarao međusobne susrete između njih i zainteresiranih klijenata te organizirao njihov dolazak do ugostiteljskog objekta, motela i apartmana – naveli su iz DORH-a. Seksualni odnos navodno je naplaćivan 100 eura.

>> Lovac i dreser pasa podvodio djevojke za 100 eura po satu

>> Uhićeno četvero ljudi u tri nepovezana lanca prostitucije

Komentara 5

KI
kinez14
20:41 04.02.2016.

Jadnice nisu krive. Sad će sve prišiti ovom mamlazu. A i inače sam mišljenja da su lovci najgora sorta životinja

Avatar babas
babas
20:44 04.02.2016.

Teško ribe u vodu natjerati!

JA
jalnus
20:58 04.02.2016.

A cime su in bidne mogle plati? A ca ce tek bi ka devalvira kuna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije