Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen Talijan

Lovac i dreser pasa podvodio djevojke za 100 eura po satu

Talijan
Foto: Facebook
03.02.2016.
u 18:40

Kupio je kuću u zaselku Smilčiću kod Zadra koju je obnovio i prenamijenio u pansione. Djevojke je podvodio najmanje 13 puta

Nova “karijera” u kojoj se odlučio okušati talijanski lovac i dreser pasa Radames B. (65) koštala ga je kaznene prijave za organizaciju prostitucije.

Naime, kako sumnja zadarska policija, Talijan je u prethodna tri mjeseca u najmanje 13 navrata organizirao prostituciju na više lokacija u zadarskom zaleđu. Kako su kazali u policiji, osumnjičeni Talijan podvodio je pet Hrvatica u dobi od 19 do 33 godine za 100 eura.

Prostitutke su zbog usluga koje su pružale “zaradile” optužne prijedloge.

Radames B. na zadarsko je područje došao prije nekoliko godina. Kupio je kuću u zaselku Smilčiću kod Zadra koju je obnovio i prenamijenio u pansione. Sumnja se da je prostituciju organizirao i u tom zaselku. Dio klijenata bili su talijanski državljani i lovci. Svodnik je bio i organizator lova na ptice u lovištu u Obrovcu.

Radamesu B., koji je uhićen, zbog svodništva prijeti do pet godina zatvora. 

>> Muškarac uboden nožem u predjelu srca, privedeni djevojka i poznanik

Komentara 22

HY
Hygeia
18:54 03.02.2016.

To vam je talijan samo po talijanskoj putovnici ali po imenu ne.Vjerojatno neki albanac njih je puna Italija koji su dobili talijansko drzavljanstvo.

Avatar poljicanin
poljicanin
14:07 03.02.2016.

Pa zar policija nema važnijeg posla?Ima puno gorih stvari a policiju i ne vidiš...

SC
schwertransport
20:41 03.02.2016.

Nije podijelio kolac sa vlastima...bezobraznik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije