Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mjestu preminuo

Lovac u protuzakonitom lovu ustrijelio 51-godišnjaka

lovac puška
Foto: Anto Magzan/Pixsell
14.01.2014.
u 10:54

51-godišnji muškarac usmrćen je jučer oko 22 sata kada ga je u šumskom predjelu nedaleko od Apatovca u protuzakonitom lovu iz puške ustrijelio također 51-godišnjak.

Muškarac, 51-godišnjak, usmrćen je jučer oko 22 sata kada ga je u šumskom predjelu nedaleko Apatovca u protuzakonitom lovu iz puške smrtno ranio također 51-godišnjak.

Kako je izvijestila PU koprivničko-križevačka, 51-godišnjak je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo, a više informacija bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku.

24 sata piše da su se obojica zatekla na istom mjestu u krivolovu, a pretpostavlja se da nisu znali jedan za drugoga te je 51-godišnjak drugog muškarca zamijenio za divljač.

>> Lovac ranio susjeda koji je skupljao drva

Ključne riječi

Komentara 2

VA
valijant
11:19 14.01.2014.

molim novinara da hitno mjenja naslov jer ovdje nije rijec o lovcu ni lovcima vec kriminalcima koji su se pobili tijekom izvrsenja kriminalnog djela krivolova. niti stradali niti pocinitelj nisu clanovi niti jednog lovackog drustva, niti imaju polozeni ispit zaa lovca a oruzje su posjedovali ilegalno. dakle nema nikakve veze s lovcima!!!

CH
chemica
13:01 14.01.2014.

Ha, ha, ha, kakvi "genijalci"...Love po mrklom mraku. Da nije koristio zolju da prethodno "osvijetli" potencijalnu metu i taj dio šume? Uz pokoji naknadni rafal iz kalašnjikova da provjeri je li "jelen" pečen i kuhan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije