Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Loš Hrvat je nezaposlen, pretio, depresivan alkoholičar koji ne vidi svoj smisao u životu

Dobar Hrvat je zaposleni šef, mršav, vježba u teretani, vozi bicikl, šeće, ima smisao života i izaziva opću zavist – proizlazi iz razgovora s liječnicima u sinoćnjem ''Fokusu'', koji je neuspješno vodio Danko Družijanić

Komentari 27

OX
oxymoron
13:11 19.08.2014.

Istina , Druzijanic je bez ocitog razloga prekidao sugovornike u trenucima kad je bilo najzanimljivije. Gledanje emisije je bilo kao voznja 'pod rucnom'.

VL
BA
bakulušić
13:59 19.08.2014.

Odavna mi znamo što o nama misli takozvana javna televizija, njezini urednici i njezini novinari. Nažalost, ovog trenutka nemamo protulijek. preostaje tek nada ga će slijedeća vladajuća garnitura znati što i kako učiniti sa javnim informativnim servisom, koji bi trebao biti i nešto više od toga, koji nas jako puno košta i vrijeđa. Ne samo nas nego i zdravi razum. Žao mi je gostiju.

VL
DU
Deleted user
14:28 19.08.2014.

U zadnje vrijeme nema društvene pojave koju u medijima ne komentiraju psihijatri, a najčešće psiholozi, posvuduša dr. Krizmanić najčešće. A najdraži su mi njihovi korisni savjeti: Stres je štetan, izbjegavajte stres! I najbolji: Ako ste nezadovoljni na poslu, promijenite ga! Za upiškit se od smijeha!

VL
Avatar comparator
comparator
19:03 19.08.2014.

Možda u toj kući postoji po koji dobar čovjek ,novinar i zdrav psihički urednik kojem politika nije isprala mozak.

VL
BI
bigred1
16:26 19.08.2014.

ovaj put se slažem s novinarom. družijanić je vodio kao da je emisija samo za njega. ne dozvoljava da sugovornik završi misao.

VL
ST
stu123
12:58 19.08.2014.

Ja ne vidim smisao u ovom opetanom prepricavanju sadrzaja tv emisija. I jos toj budali placate da pise za Vecernji. Dajte konacno neki normalan clanak, neki normalan feljton, a ne feljtone o 80-ima u Jugoslaviji... Dno dna!

VL
MJ
mjur
08:43 20.08.2014.

Los je Hrvat onaj koji podrzava Hrvatsko drustvo za zlocine, zloupotrebe i manipulacije svih vrsta, skraceno HDZ te sve frakcije koje su iz toga proistekle. Rezultat je da je losem Hrvatu lose ali koga briga, neka crkne.

VL
Avatar noesiss
noesiss
14:14 19.08.2014.

'' Dobar Hrvat je zaposleni šef, mršav, vježba u teretani, vozi bicikl, šeće, ima smisao života i izaziva opću zavist – proizlazi iz razgovora s liječnicima u sinoćnjem ''Fokusu'' ------- Nisu to nikakvi dobri Hrvati, niti su ovi lijecnici dobri Hrvati. Sve su to losi momci, neodgovorni i duhovno neobrazovani, koji nemaju pravo dijeliti lekcije civilizacije. Zivjeti u totalno korumpiranoj drzavi, neurednoj i nemoralnoj, s politicarima gangsterima osudjenim za kriminalisticka djela, politickim strankama zvanicno proglasenim kriminalistickim organizacijama, i sve to pasivno promatrati, sutjeti i nereagirati, to sigurno ne radi ni jedan dobar gradjanin, pa tako ni dobar Hrvat. Kada dovedemo drzavu u red, kada smjestimo kriminalce na svoja mjesta, eliminiramo korumpirano pravosudje, vratimo drzavi i gradjanima oteto, e tek onda mozemo za sebe reci da smo dobri Hrvati. Za sada smo samo saucesnici u kriminalu. Pasivni promatraci.

VL
SJ
Sve je uzalud
15:16 19.08.2014.

...........dobar Hrvat je zaposlen u Saboru, pretio, depresivan, alkoholičar, lopov, smrdljivac a po zanimalnu priučeni političar i redovno školovani glupan ..................koji ne vidi svoj smisao u životu ako nije kriminalac.............. a takvih je puna Hrvatska............................

VL
AN
ANM
15:01 19.08.2014.

Pa zar još neko gleda tzv HTV???

VL
BA
bajo2
13:05 19.08.2014.

kako od jedne osobe napraviti "pravu",ako je zavrsio skolu i nema posla,roditelji ga takodjer nemaju ,ili su na birou, ili primaju socijalu,ako svi zive od bakine i djedove penzije,a hoce i njima da nametnu alimentaciju.ostaje samo "linija manjeg otpora"cuga,lijenost,kriminal,itd,itd tj.cercilov nacin zivljenja.uzivaj zivot od danas do sutra.svidja mi se jedna cercilova(mislim da je on rekao)-kapitalizam ne valja,ali dajte mi nesto drugo.koji je ovo kod nas koktel pitaj boga!

VL
MB
marinkoludi.ban
15:39 19.08.2014.

Točno tako....a "dobar" Hrvat je lopina,uhljeb ili neko stranačko s...e xD

VL
Avatar Hulk001
Hulk001
12:52 19.08.2014.

Čerčil nas je preveo žedne preko vode.

VL
JO
jozomali
13:54 19.08.2014.

Zato treba zatući loše hrvate? Loš hrvat krade... tako sam naučio od mudrijih... dobar hrvat je obvezno mason ili rotarijanac ili klingonac, jer uspjeti se može samo na poguranac

VL
BB
blaz.bane
15:06 19.08.2014.

Starčeviću, ohladi malo... što si se uhvatio Družijanića sad, pereš ga već tko za koji put... često i neopravdano... Usprkos blesimetru, emisija je bila popriličo poučna, zanimljiva, gosti savršeno odabrani i balansirani, s puno konkluzivnosti, pouka, primjera... meni je osobno bilo milina slušat... A za naslov ove nazovi kolumne nemam komentara... al što ćeš, valjda te pogodilo što su se jučer dotakli i hrvatskog jala... peče, boli... Ukratko, jučerapnja je emisija imala puno više pluseva nego minuseva koje je deda starčević očito odlučio ignorirati... s kojim razlogom, to valjda samo on zna!

VL
SL
slovenc007
16:47 19.08.2014.

Nit znam voditelja niti gledam hrt al ovaj članak mi se čini naručen - plaćen, da se sruši voditelja!

VL
PO
ponavljac
17:59 19.08.2014.

ne daju moderatori na prozivanje temeljnih vrijednosti hrvtaskog društva : lopovluk, laž, nepotizam, korupcija, poltronstvo , bahatost i zlonamjernost, kada navedem da ljudi koji ne drže do tih vrijednosti upravilu budu lođši Hrvati i obrnuto oni koji drže do tih vrijednosti da su dobri Hrvati odmah me se briše, očito su se malo prepoznali, ipak i oni imaju dobra primanja a kako su do njih došli?

VL
LO
locker
17:24 19.08.2014.

Imao je Churchill i jako dobru zdravstvenu zaštitu, puno bolju nego što prosječni pretili alkoholičar može očekivati. Ali uopće ne nalazim smisao u ovom članku. Kakve veze išta ovdje napisano ima sa naslovom? Ili se Starčević prepoznao u ovome pretili alkoholičar pa ga je to zasmetalo.

VL
OG
Oger
17:43 19.08.2014.

Zanimalo bi me da li Starcevic radi jos nesto osim olajavanja kolega?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.