Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar o sezoni
Povratak na članak

Lorencin: HTZ ima najmanje posla tijekom ljeta

Na dolaske turista utječu mnogi faktori među ostalima i vrijeme i raspored praznika, kazao je Lorencin

Komentari 8

ĆA
ćaćaća
18:11 01.08.2014.

blago nama..sve stručnjak do stručnjaka..

VL
TA
tamanitelj
18:43 01.08.2014.

Glavno da zna voziti helikopter

VL
DU
Deleted user
19:18 01.08.2014.

Ako ćete ići mijenjati kune u eure ili već neke devizno-kunske varijante, svakako izbjegavajte Exclusive-Change mjenjačnice (one po Kauflandima i slične). Meni se dogodilo (Kaufland Velika Gorica) da su mi dali selotape-om zalijepljenu novčanicu od 50 eura, koju par dana kasnije nisu htjeli razmijeniti nazad u kune, pazi: ZBOG OŠTEĆENJA. Naravno, nije bilo sporno uvaliti mi "neispravnu" novčanicu. Inače, čak niti nije poderana u dva dijela, već zaderana i zalijepljena, pa mi nije bilo niti sumnjivo da bi mogla biti neispravna.

VL
AN
ANM
18:40 01.08.2014.

A zašto bi se ministar bavio problemima u turizmu? Slijedeće godine (kad više neće biti ministar) i svi gosti odu u Grčku, bemu se je on je sebi osigurao!

VL
AM
alberta.mutti.5
17:47 01.08.2014.

Ministar ne zna da bi se zbog slabe posjete HTZ morao izvanredno angazirati u sred ljeta, u sred sezone. Tuzno i beznadezno. U bogatijim EU zemljama gradjani dobijaju svakodnevno razne povoljne turisticke ponude preko e-poste, reklamnih listova,...na t v se reklamiraju turisticke zemlje sa konkretnim opcim ponudama,.... Sezona je losa i u drugim zemljama, ali gotovo sve pokusavaju spasiti sto se psasiti moze.

VL
OS
osica
11:11 02.08.2014.

"ako HTZ nema posla po ljeti - mogli su čekati sa uhlebljenjem na čelu HTZ - do zime i tako nešto uštedjeti , kad nam se sezona i turizam događa - bez vizije i strategije. "

VL
NI
niks100
20:48 01.08.2014.

Po meni HTZ ima najvise posla po ljeti kao i opcinske vlasti ali oni se tada vjerovatno bave privatnim biznisom ( iznajmljivanjem i sl.) Po meni oni bi trebali hodati okolo i zapisivati sve sto bi se trebalo uraditi, mijenjati i srediti tako da preko zime sloze plan koji treba realizirati u proljece.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.