Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla ih pravda

Lopovi u Zagrebu: Provaljivali u automobile, policija ih uhvatila na djelu

policija
Foto: ilustracija
18.04.2017.
u 14:40

Dva 20-godišnjaka osumnjičena su za počinjenje 16 kaznenih djela, od kojih četiri u pokušaju.

Policijski službenici IV. policijske postaje u Zagrebu dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika zbog osnovane sumnje da su pojedinačno ili zajedno počinili ukupno 16 kaznenih djela, od kojih četiri u pokušaju.

Istragom je utvrđeno da je 20-godišnjak, sam ili s drugoosumnjičenim 20-godišnjakom počinio 13 teških krađa provaljivanjem, razbojništvo i prijetnju.

Sumnja se da su od 5. siječnja do 13. travnja na području zagrebačke Peščenice provalili u 13 automobila iz kojih su krali razne alate i građevinske strojeve. 25. ožujka na gradilištu na Radničkoj cesti počinili su razbojništvo nad zaštitarom gradilišta i ukrali mu mobilni telefon, a istog dana jedan od njih prijavljen je za prijetnju ženskoj osobi u Kanalskom putu, 1. odvojku. Ipak, pravda je stigla na svoje 13. travnja, kad su ih policajci uhvatili u pokušaju krađe osobnog automobila u Kolarovoj ulici.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 32 tisuće kuna.

Nakon istrage predani su pritvorskom nadzorniku, a državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

>>Oprez! Prevaranti i lopovi su sve aktivniji

>>Policija ima važno upozorenje: Ne nasjedajte na trikove!

Ključne riječi

Komentara 3

LU
Lujo123
20:54 18.04.2017.

Jel možda nisu nacionalna manjina - imena molim.

AU
aunick
06:24 19.04.2017.

Jos su oni mladi i to ce im se oprostiti. U Saboru valjda sjedi politicar, predsjadnik neke male stranke, koji je provaljivao u auta i krao do svoje 27. U Hrvatskoj, strpljivoj i trpeljivoj se to oprasta. A ovi tekk dvadeset, a mozda imaju opravdanje da to cine radi nacionalne ugrozenost. J. lud zbunjenog i to ce jos da traje.

KO
kodamesepita
14:38 19.04.2017.

prognosticiram istima blistavu političku karijeru ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije