Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNO POSLIJEPODNE

Lopov napao zaštitara, a dvojica pretukla 49-godišnjaka na kolodvoru

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
20.04.2021.
u 10:21

Bez ozljeda je, srećom, prošao zaštitar koji je u trgovini pokušao spriječiti lopova u krađi

Muškarac (49) teže je ozlijeđen 19. travnja u 18,40 sati na Trgu Kralja Tomislava, odnosno na željezničkom kolodvoru. Kako je priopćila zagrebačka policija, on se porječkao s dvojicom muškaraca u dobi od 30 i 28 godina. No svađa je prerasla u fizički obračun jer je dvojac napao 49-godišnjaka i teže ga ozlijedio. Njemu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je ustanovljeno da je teže ozlijeđen.  Policija istražuje sve okolnosti ovog događaja.

Bez ozljeda je, srećom, prošao zaštitar koji je  istog dana, nešto ranije, u  17.45 sati u Centru u Ulici Jurja Žerjavića, u trgovini  pokušao spriječiti lopova u krađi. Lopov je otuđio artikle s kojima je izašao iz trgovine, a bez da ih je platio. No uočio ga je zaštitar, kojeg je lopov napao, a sve kako bi sačuvao ono što je ukrao. No zaštitar ga je uspio  svladati te zadržati do dolaska policije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije