Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremao napade

Londonska policija uhitila muškarca zbog sumnje na terorizam

britanska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
24.05.2018.
u 07:18

Uhićen je u Bishop's Stortfordu, u Hertfordshireu, i priveden u policijsku postaju u južnom Londonu

Britanska policija priopćila je kako je u srijedu navečer uhitila 19-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je pripremao terorističke napade.

Uhićen je u Bishop's Stortfordu, u Hertfordshireu, i priveden u policijsku postaju u južnom Londonu, navodi se u priopćenju Londonske policije.

Događaj je povezan sa uhićenjem 18-godišnjeg muškarca prošlog tjedna te s uhićenjem 20-godišnje žene u srijedu u južnom Londonu zbog sumnji na počinjenje terorističkih djela.

Ključne riječi

Komentara 4

RO
robertbruckner
07:25 24.05.2018.

neka, ti fasisti iz engleske klalji su, ubijali vjesali, pljackali silovali osvajali 1000 godina i to sve u ime tog razbojnika kralja, i pobili vise ljudi u svojim osvajanjima nego hitler, staljin i drugi fasisti skupa, i danas su oni hebani demokrati koji jos uvijek imnaju svoje opljackane kolonije po svijetu. Za takove nema milosti AMEN.

DU
Deleted user
08:45 24.05.2018.

Aaaa što engleska policija radi u Londonu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije