Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo

London: Mladić (18) izboden u trgovini tijekom rasprodaje

izdoben mladić
Reuters/Pixsell
27.12.2011.
u 09:07

Osamnaestogodišnjak je uboden nožem u trgovini "Foot Locker" koja je u trenutku napada bila prepuna kupaca

Usred dana napadnut je i do smrti izboden 18-godišnjak u londonskoj trgovini "Foot Locker" na Oxford Streetu koja je u tom trenutku bila puna kupaca, piše Telegraph. Mladić je stradao u sukobu dviju skupina.

Očevici kažu kako je mladić uboden u lijevu stranu trbuha te da je na mjesto tragedije odmah došao policajac koji ga je pokušao spasiti. No, unatoč naporima liječnika koji su ga nastavili oživljavati izvan trgovine, mladić je preminuo nedugo nakon napada.

Policija zbog ubojstva 18-godišnjaka zasad istražuje deset osoba, no koji je motiv još se ne zna.

– Samo sam ga u jednom trenutku vidjela kako leži na podu u lokvi krvi. Držao je prijatelja za ruku, no onda ju je pustio i preminuo – rekla je jedna svjedokinja.

Inače, on je 15. mlada osoba koja je ove godine ubijena na londonskim ulicama.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
12:59 27.12.2011.

???

OB
-obrisani-
13:18 27.12.2011.

u 12:59h 5533 je napisao/la: ??? ~~~~~~~~~~~ jel ti to meni ~ ??? ili na clanak gore?

OB
-obrisani-
12:44 27.12.2011.

Usred dana napadnut je i do smrti izboden 18-godišnjak u londonskoj trgovini \"Foot Locker\" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sad ce doci Vlado i napisati neki pametan komentar o \'Zapadu\' i kako se takve stvari ne dgadjaju u \'Majcici Rusiji\' , nikada. Putin, jednostavnoo ne dozvoljava crncima da rade pi**arije po ducanima sa tenisicama, i to kad su na rasprodaji. Onako, posve iz cista mira... ljudi kupuju... stvore dvije grupice, i jedna krene protiv druge. Izbodu momka do smrti ... i odu doma. Svasta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije