Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jug Istre pod vodom
Povratak na članak

Lokva poplavila medulinske podrume i šetnice

U Puli su vatrogasci imali šest dojava o poplavljenim podrumima, a u Medulinu se izlila velika lokva, zbog čega su komunalci branili kuće s gotovo stotinu vreća pijeska.

Komentari 2

BT
bili-tartuf
16:47 08.01.2010.

eko,..pametni\"furesti\" su izgradili hize tamo , ka di ih nikada ni bilo...a stari-Medulinci su gradili gori na montanji oko crikve,..izgleda da su stari-Medulinci bili \"stupidi\" 2000-godina, i nisu gradili uz more i nize ??

VL
DA
Dadek1989
18:51 08.01.2010.

Danas sam se besplatno priključio i osigurao mjesečni prihod od 83$ (415 kuna) u roku od 3 sata. Zbilja odlična web stranica ----> www.gdi-wealth.ws ;) ;) ;) :D

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.