Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGA SE ZA POČINITELJEM

Lokomotiva putničkog vlaka zaplela se u presiječene žice na pruzi Zagreb -Rijeka

pruga
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
02.11.2016.
u 13:08

Šteta za sada nije utvrđena, a policija traga za nepoznatim i neodgovornim počiniteljem

Sreću u nesreći imali su putnici koji su se u ponedjeljak između 8.30 i 9.30 našli u vlaku koji je prometovao na relaciji Zagreb -Rijeka. Naime, lokomotiva tog vlaka zaplela se u presječene žice. Kako je priopćila zagrebačka policija, nepoznati počinitelj na 443 kilometru pruge presjekao je žice zateznog užeta između stupova električnog voda pa se lokomotiva vlaka zaplela u to. 

Ozlijeđenih putnika srećom nije bilo, a zbog tog događaja željeznički promet između Zagreba i Rijeke bio je obustavljen između 9.30 i 17.34. Radovi na sanaciji trajat će i narednih dana, pa u policiji  kažu da će do završetka radova na popravku promet na toj dionici pruge biti zatvoren svaki dan od 8 do 17 sati. Šteta za sada nije utvrđena, a policija traga za nepoznatim i neodgovornim počiniteljem, koji je svojim potezom ugrozio tuđe živote.

> > Mladić ozlijeđen na željezničkom kolodvoru u Mikanovcima

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar babas
babas
01:07 07.11.2016.

Terorizam! Pretresite prihvatne centre za azilante.

TO
toljaga22
20:43 02.11.2016.

za zatvor. napad na suverenitet željeznice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije