Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmjene zakona
Povratak na članak

Lokalnim čelnicima petogodišnji mandat uz ograničenje?

Ako u javnoj raspravi bude predloženo spajanje predsjedničkih i lokalnih izbore, moguće je i da to uđe u novi zakon

Komentari 4

MA
MarkoKosmicki
08:48 19.09.2017.

treba uciniti da ih mogu smjeniti oni koji su ih i birali

VL
KO
konoplja
12:05 19.09.2017.

Treba uvesti volontiranje, jer ako si domoljub, Hrvat i katolik, onda ti ne bi trebalo biti problem raditi za državu besplatno, jer ipak ju ti voliš najviše i najbolje! Ili se varam.....

VL
DU
Deleted user
10:56 19.09.2017.

Treba smanjit mandat na dvije godine kako bi se spriječilo preveliko bogaćenje uz mogućnost da bude biran po drugi put. Na taj način će lokalni šerifi morati zasukati rukave ukoliko žele još dodatne dvije godine vladati. A priče o tome da je to malo vremena, jer se ne mogu ostvariti projekti ostavite za malu djecu.

VL
KO
konoplja
12:04 19.09.2017.

Kada Kušević uspoređuje zaposlenike Uprave sa zaposlenicima Microsofta svim je jasno da ovaj majmun nema veze sa realnošću. Napumpali ste broj javnih službenika do te granice da sada samo smišljate nove poreze! Govoriš da zaposlenici Uprave zarade plaču, ne nego privatni sektor zarađuje za državni, a državni sektor čini sve moguće da oteža privatnom sektoru! Uhljebi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.