Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruke mržnje u HDZ-u
Povratak na članak

Lokalni šefovi trebaju kazniti autore poruka: 'Nisam policajac, pa zašto bih istraživao ičije poruke'

Na Predsjedništvu HDZ-a zaključeno da je zadaća županijskih i gradskih organizacija sankcioniranje članova koji su u društvenim grupama širili mržnju.

Komentari 56

BO
Bojance
00:07 12.11.2019.

Prijetnje klanjem i mrznja nisu sloboda govora, od tih debila i kukolja svatko normalan bi se trebao distancirat, cudim se Stieru...

VL
AP
Anka partizanka
01:00 12.11.2019.

Danas se pod krinkom slobode govora i demokracije ljudi izivljavaju jedni nad drugima. Pa sloboda govora ne znaci da ljudima mozes prijetiti "nabijanjima na kolac", metkom u celo, heb.at mater covjeku i njegovim bliznjima. Demokracija nije anarhija. Sigurno da trebaju postojati zakoni i pravila i najstroze se kaznjavati prijetnje i govor mrznje, ne samo politicarima nego i komentatorima po raznim portalima ili mogucnosti komentiranja ukinuti, pa neka si takvu slobodu govora prakticiraju sa svojim ukucanima.

VL
DU
Deleted user
08:29 12.11.2019.

Naj omiljeniji Hrvatski sport u kojem smo nepobjedivi je pljuvanje, ponižavanje i vrjeđanje , netko tim i igračima mora podjeliti crvene kartone i zauvjek ga izbaciti iz utakmica, moraju se poštivati pravila igre.

VL
CH
che99
06:44 12.11.2019.

Možda da Mikulić najprije istraži nelegalne gradjevine na Krku, što njegove , što bratove kod Valbiske...

VL
BA
barbaizamerike
23:25 11.11.2019.

Moj prijatelj haker kaze da I SDP ima na Viber nekoliko grupa koje su protiv MilanoVic

VL
DU
Deleted user
02:55 12.11.2019.

Treba konstatirati 3 stvari: 1) Ti koji se služe takvim izričajima, imaju patološku potrebu za "biti na vlasti", e onda bi oni Ustav ustranu i došlo je vrijeme da se "napijem krvi" ovome ili onome. Dakle, nisu jednostavno materijal za političare! Iako ustrajni u naporu da se popnu na vlast . Sadistički ego triperi 2) Izričaj je jedno, a organizirati eliminacije je nešto sasvim drugo i vjerujte mi da takvi nisu u stanju organizirati ni štand na tržnici. Tko se doista bavi fiz. eliminacijama, ne "laprda" po forumskim skupinama. 3) Plenković je baby face HDZ-a i jedino s takvim, na čelu stranke, mogu dobiti centrističke glasače i neodlučne te kasnije smiriti scenu, da i oni koji su bili protiv - ne rogobore, da nema uličnog bunta itd. Čim se vlasti u HDZ-u dočepaju "suri" likovi poput Stiera ili Kovača, koje taj dio puka percipira kao "jastrebove", odoše oni s vlasti. Simple as that! Uz napomenu da meni Plenković nije baš "nešto" od lidera, brižno njegovana karijerica, ali djeluje sedirajuće i pojavom i nastupom. Za razliku od ovih koji rovare protiv njega, a koji bi energično uprskali sve...

VL
DA
.Darkwood.
09:50 12.11.2019.

GOVOR MRŽNJE kao i TEORIJA ZAVJERE je umjetno skrojena sintagma kako bi se diskreditiralo, stigmatiziralo pa i kriminaliziralo ONE koji govore istinu i raskrinkavaju masonsku sociopatsku agendu! Sve što im ne paše da narod čuje, sazna, o čemu da promisli se svrsta u govor mržnje, teoriju zavjere a u novije doba i FAKE NEWS makar su MAINSTREAM mediji največi FAKE!

VL
RZ
Rocky.Zg
01:09 12.11.2019.

Dragi članovi zločinačke organizacije - možete krasti koliko god hoćete, možete potjerati hrvatsku mladost u inozemstvo, možete bi najbolji prijatelji Pupovcu, i nitko vas neće dirati. Ali ne smijete kritizirati velikog vođu. To vam neće proći, on ipak kontrolira ii daje fotelje i privilegije. No pasaran.

VL
Avatar comparator
comparator
09:12 12.11.2019.

Prvo cenzura pa onda javni linč i na kraju spaljivanje knjiga . To je blaži scenario ,a onaj gori neću ni zamišljati !

VL
ĐU
Đubre...
07:35 12.11.2019.

Što je bezželjezni, pada mrak a tvoja zvijezda se ne sjaji kako biti htio. Ajmo sada mlatiti i po svojima. Nitko te ne voli jer si ljiga, a da ne velim kaj si napravil ti i tvoja klika ovoj zemlji.

VL
PR
prajdali100
23:37 11.11.2019.

U zraku se osjeća da Plenković gubi kontrolu,da ova njegova politika više ne ide,da je mnogima pun kufer SDSS- a i Pupovca,HNS - a, Bandićevih žetončića...Sve se počinje urušavati !

VL
VG
Veseli Gost
02:36 12.11.2019.

tako je plenkovicu, i Tito je kaznjavao one koji su govorili protiv njega

VL
DU
Deleted user
11:23 13.11.2019.

Nitko nikoga ne prisiljava da bude clan bilo koje stranke.Tako kruze price kao morao sambiti clan neke stranke.To nije istina.Mora se pisati molba ili potpisati pristupnicu.Kad si vec primljen imas slobodu naravno to je po Ustavu misljenja politicke borbe.Ali svee mora biti fer iotvorena i postena igra. Izdaja ,potkopavanje ,kleveta, nije u duhu niti jednog naroda pa i hrvatskog koji je vecinski katolicki.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
23:11 11.11.2019.

časni sud u HDZ-u? hi, hi , hi...

VL
ZA
zaric
09:57 12.11.2019.

Ovo doista više nema smisla sa slobodom govora. Pa svi takvi nekako umišljaju da su Pupovac i da nekažnjeno mogu laprdati što ih volja. E pa ne ide to tako. Zna se.

VL
MO
Morany
00:08 12.11.2019.

Mikulicu jesi ti glavni drzavni insepktor ili ne, istrazi to

VL
DU
Deleted user
03:57 12.11.2019.

Potpuno se slažem da nam Milanović kaže što je radio u privatnim vodama, ali trebao bi nam i predsjednik Sabora Jandroković objasniti o kuda mu sredstva za financiranje projekta urbanih vila na zagrebačkom Jagodnjaku, koju je davno realizirao, prodao i spremio novac. Bilo bi zabavno da nam kaže kako je uspio na brzinu prikupiti sve gradske dozvole i kako je tu pomogao VMD kompanija koja je izgradila cijelu Babonićevu, gdje je pazi sad, Bandićeva kćer uselila u jedan stan i gdje je niknuo Jandrokovićev kompleks potpuno jednako dizajniran kao VMD-ov projekt.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
04:14 12.11.2019.

Uzbuna u kokosinjcu, previse pjetlova a samo jedna kokos.

VL
NE
Nemojtako
08:23 12.11.2019.

Obično leševi plutaju u rijeci s licem prema dolje. Leđno niz Savu bi dakle bila želja da dotični završi u Savi, al svakako živ. Ne radi se dakle ni o kakvoj prijetnji smrću, nego o poruci da se malo ohlade od bratske ljubavi.

VL
JP
jpavicic
09:56 12.11.2019.

Da bi se HDZ vratio nauku Franje Tuđmana, pod hitno izbaciti Plenkovića i njegove uhljebe iz HDZ a , što sugerira i najbliži Tuđmanov suradnik IVAN ARALICA: "Plenković je izvrnuo naglavačke Tuđmanovu politiku. Crni labud su birači koji su kaznili Plenkovića jer je skrenuo s Tuđmanova puta .Kad se sretnemo Plenković i ja, pravimo se da se ne poznajemo i izbjegavamo rukovanje. Prosudio sam da je on izvorno komunist koji se transponirao u bezidejnog administratora koji život u razlikama političkih stavova ne doživljava kao demokratsku blagodat…. Odlučio sam s tim čovjekom ne imati nikakva posla inikakav kontakt. Kad bi se Tuđman digao, glasao bi za suvereniste jer je to bila, što se globalizacije i individualizacije tiče, i Tuđmanova politika… Ljevičari likuju jer u Plenkoviću prepoznaju svog djelatnika na privremenom poslu u HDZ-u. Plenković je, sudeći po progonu i animozitetu prema desnom i desničarima, pokazivao otkako je na čelu HDZ-e i vlade – ponašanje prema Karamarku, izgon Hasanbegovića i Esih, odstranjenje Glasnovića, Istambulska konvencija… od političara koji baštine lijevu ideologiju i svjetonazor; "

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.