Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod kontrolom
Povratak na članak

Lokaliziran požar koji je iz BiH prešao na teritorij Hrvatske

Tijekom noći na dežurstvu će ostati vatrogasci iz DVD-a Vrgorac.

Komentari 9

DU
Deleted user
20:00 10.07.2011.

Burek, baklava, ćevapi. Jedino dobro, kvalitetno, ukusno, inteligentno i pošteno što nam je došlo iz BiH!

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:39 10.07.2011.

Za kontaminiranje \"vaseg\" jezika najvise ste si sami krivi, jer ste u zadnjih 20-ak godina izmislili vise rijeci nego ostatak svijeta zajedno. Vjerujem da je uzrok tome vasa bolesna zelja da se razlikujete od svojih susjeda pa makar izgledali i smijesni. I cini mi se da ste u tome prilicito uspjeli.

VL
OB
-obrisani-
17:55 10.07.2011.

Nigdje ne piše namjerno kad vjetar zapuše prema nama. I ja ću se moliti, dajte molim vas. Monty pyton cirkus.

VL
ZV
zvan12
18:35 10.07.2011.

10.07.2011. u 12:39h GeniKameni je napisao/la: Za kontaminiranje \"vaseg\" jezika najvise ste si sami krivi, jer ste u zadnjih 20-ak godina izmislili vise rijeci nego ostatak svijeta zajedno. Vjerujem da je uzrok tome vasa bolesna zelja da se razlikujete od svojih susjeda pa makar izgledali i smijesni. I cini mi se da ste u tome prilicito uspjeli. ============================================================================= Prvo NAS (hrvatski) jezik je bio standardiziran vec od 16 stoljeca za razliku od VASEG (srpskog) jezika, koji je uglavnom nastao prepisivanjem Vuka Karadzica iz 5 (slovima pet) hrvatskih rjecnika (uz pomoc Ceha Safarika) koje mu je kocijom poslao Slovenac Kopitar. Poslije ste - kao sto to obicno biva - tvrdili da smo MI \"ukrali\" VAS jezik. I ne laprdaj o nasoj \"bolesnoj zelji da se razlikujemo od susjeda\". Nase je nastojanje da se nas - hrvatski - jezik odrzi unatoc vasem NASILJU i nametanju. Mi ne izmisljamo rijeci, nego ODBACUJEMO nametnute nam VASE rijeci koje su nama STRANE - razumjeli ih mi ili ne. Molim te, okani se vrijedjanja - argumenata ionako nemas.

VL
AG
Agramer198
19:12 10.07.2011.

@zvan12 ma ekipa je ljubomorna jer nema \"svojih\" riječi za niz stvari pa im smeta što su se Hrvati usudili održati svoj jezik izuzetno čistim. Mislim ono-fudbal, univerzitet, basketbal itd. S druge strane imamo zamjenu za koju god riječ želiš, a koja je \"srpsko-hrvatska\" sat-ura, dobnjak šećer-slador grejp-limunika dućan-trgovina tastatura-tipkovnica stadion-veleigralište aerodrom-zračna luka avion-zrakoplov itd. itd.

VL
AG
Agramer198
21:56 10.07.2011.

Ugl da se držimo teme jako neodgovorno sa strane BiH, kada njima uleti vatra s našeg teritorija (kaj se događa jednom u 100 slučajeva) onda nastaju šok i nevjerica,al s naše strane-telci kakvi jesmo neugodno nam kaj se tak nešto dogodilo pa šaljemo vojsku, policiju, vatrogasce i GSS skupa sa svim kanaderima i air traktorima da nedaj bože nekaj ne zgori. Ovi prek su pak totalno totalno \"kul\" kad vatra prijeđe na teritorij RH, njima to pod normalno jer budu telci zgasili...

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
00:03 11.07.2011.

10.07.2011. u 23:31h zvan12 je napisao/la: @GeniKameni : Ne vrijedjaj. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nije mi namjera da vrijedjam, jednostavno vas malo podbadam. I sam sam Hrvat, iako mi to mnogi u Hrvatskoj osporavaju, ali ne ljutim se, i poslije ovih zadnjih 10-ak godina ne smatram to nekom privilegijom niti razlogom za ponos. Srecom, imam jos jedno drzavljanstvo, ali me zaboli kad vidim sto radite tamo sa mojim maternjim jezikom.

VL
Avatar Mihac™
Mihac™
11:03 10.07.2011.

\"Na teritoriju Hrvatske opožareno je oko 100 hektara borove šume i makije. U gašenju požara su sudjelovala i tri kanadera\" ======================= 0 Molim da mi netko prevede ovo \"OPOŽARENO\" budući da više ne znam svoj hrvatski jezik kada mi gaa kroje došljaci. Pretpostavljam da bi to značilo da je izgorjelo oko 100 hektara borove šume. Ajme meni osjećam se kao da sam u centralnoj bosni, a ne u Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.