Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod kontrolom

Lokaliziran požar koji je iz BiH prešao na teritorij Hrvatske

kanader
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
10.07.2011.
u 09:01

Tijekom noći na dežurstvu će ostati vatrogasci iz DVD-a Vrgorac.

Požar koji se jutros s teritorija Bosne i Hercegovine proširio u Hrvatsku, kod Vrgorca na području brda Orah, lokaliziran je u 19.30 minuta. Nakon širenja požara vatrogasci su ga lokalizirali u 8.10 sati, no opet se aktivirao u 16.40 sati.

Tijekom jutra vatru na nepristupačnom terenu gasilo je 48 vatrogasaca s 8 vozila iz JVP-a Split, DVD-a Vrgorac, Lovreč i Zagvozd, a pomogla su im i tri Canadaira. Popodne su na požarište poslana dva Canadaira i dva AirTractora, izvjestio je DUZS.

 Informaciju o širenju požara Vatrogasno operativno središte primilo je u 4,50 sati od svoje splitske podružnice. Na teritoriju Hrvatske opožareno je oko 100 hektara borove šume i makije. Tijekom noći na dežurstvu će ostati vatrogasci iz DVD-a Vrgorac.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
20:00 10.07.2011.

Burek, baklava, ćevapi. Jedino dobro, kvalitetno, ukusno, inteligentno i pošteno što nam je došlo iz BiH!

OB
-obrisani-
17:55 10.07.2011.

Nigdje ne piše namjerno kad vjetar zapuše prema nama. I ja ću se moliti, dajte molim vas. Monty pyton cirkus.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
12:39 10.07.2011.

Za kontaminiranje \"vaseg\" jezika najvise ste si sami krivi, jer ste u zadnjih 20-ak godina izmislili vise rijeci nego ostatak svijeta zajedno. Vjerujem da je uzrok tome vasa bolesna zelja da se razlikujete od svojih susjeda pa makar izgledali i smijesni. I cini mi se da ste u tome prilicito uspjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije