Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

LNG u Omišlju zbog rata Rusije i SAD-a više nije fatamorgana

Za Hrvatsku je 650 milijuna eura uloženih u tuđe skladište prekrupna usluga

Komentari 5

ZO
Zoko
17:01 12.02.2015.

Gdje su sad ti silni "zeleni" da stopiraju takve projekte...hehe jadna smo mi država...kad hoćemo sami nešto napraviti - to ne može ali kad to ameri kažu nema ih nigdje

VL
Avatar reference
reference
22:12 14.02.2015.

ahahaa da zbog rata Rusije I USrA, ahahaa pa USrA se ne smije pribliziti ruskoj granici nego jadnici nista drugo ne mogu nego nadju druge zemlje I maltretiraju I prijete im da stave rusima sankcije. a oni isti I dalje trguju, poslije sankcija USrA trgovina sa Rusijom porasla za 12%

VL
BO
borac2525
12:30 12.02.2015.

Samo sa IAP-om!, vrijeme je za kakvu takvu energetsku neovisnost.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
15:07 12.02.2015.

Treba zagaditi Jadran izljevanjem nafte s naftnih platformi pa ce nam onda glavna privredna grana koja na u biti spasava od bankrota, turizam, procvjetati. Tako je to kada netko drugi odredjuje Hrvatsku razvojnu strategiju, sto je i za ocekivat jer smo mi odavno kolonija pa kolonijalni gospodari odredjuju ono sto je njima u interesu a ne nama.

VL
Avatar Oneill
Oneill
13:27 12.02.2015.

Ceka ju cekaju grcibugaei pocinju vec graditi mi cekamo ljena drzavo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.