Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov:
Povratak na članak

'Ljudski kapital koji dajemo razvijenim zemljama EU vrijedi više od ičega'

Čelnik Mosta Božo Petrov nosi stranačku listu za euroizbore jer ih smatra iznimno važnima

Komentari 22

LA
laganela
19:24 06.04.2019.

Ako Hrvatska neće držati do sebe, neće nas nitko poštovati..

VL
SJ
Svima.jasno
20:31 06.04.2019.

"Ispada da su ozbiljne dužnosti u Bruxellesu rezervirane samo za uštogljene političke elite i nekakve programirane političke klonove." Most ne poznaje i ne trpi stereotipne pojave, zato i jest borac protiv korupcije i svega što vuče na nju. Zato mu vjerujem.

VL
DU
Deleted user
20:29 06.04.2019.

Iza Mosta ne stoje parole, liberalan demokracija, EU iznad svega i slična naklapanje, natlapanja i popularna lupetanja i HDZa, SDPa, Amsterdamske, populista i drugih stranaka. Oni se trude zastupati opće interese koji nažalost druge stranke niti ne pokušavaju i to se jasno vidi nastupom u Saboru gdje do krajnosti izluđuju neprincipijelnu većinsku i vladajuću koaliciju i rukodizače i klimavce koji najčešće kao grogirani tobože rade za dobrobit građana Republike Hrvatske. U biti samo se preraspoređuju međusobno. Koliko da je Most slabašan i koliko smeta elitama da na svaki mogući način isti obezvređuju i istiskuje ipak oni su unijeli svježinu u hrvatski politički prostor i zaslužuju podršku.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
08:34 07.04.2019.

Božo, o rušenju samopoštovanja Hrvata dobrano ste vi Mostovci utjecali , rušili ste 2x, sve je moglo krenuti bržim i boljim putem da niste bili, i ostali, frustrirani provincijski komplekaši :/

VL
ME
Metuzalem
18:52 06.04.2019.

Vrjeme je da i ti otpuzas sto dalje to bolje

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:27 07.04.2019.

To je istina. Ljudski kapital u koji smo ao drustvo mnogo investiali ustvari najvise vrijedi a razvijene zemlje ga uzimaju mukte.

VL
Avatar navijač
navijač
18:52 06.04.2019.

Pitajmo se bolje zašto bivši političari i njihova djeca ne napuštaju Hrvatsku da bi radili , nego zato da bi trošili.

VL
NI
Ninica
19:37 06.04.2019.

Božo se zalaže za meritokraciju.... A tko bi Božo mjerio tu zaslugu ili odredio što je to što bi bilo najprihvatljivije?Akademski status, intelektualni potencijal, osobnost,ambicija , moralna ili etička komponenta, radišnost, motivacija, moć, novac,ljepota, politička opredjeljenost,komunikologija ( bolje uvjeravanje)? Koga bi Božo stavio i po kojim meritokratskim kriterijima? Svoje po " zaslugama".Pa svi stavljaju svoje po " zaslugama", samo kojim zaslugama. Mi smo kao država u suficitu sa samoproglašenim sposobnima i zaslužnima.

VL
Avatar TheJack
TheJack
19:54 06.04.2019.

Ipak ostaju najvrijedniji, uvijek za janjetinu spremni.

VL
NE
Neo001
12:17 07.04.2019.

Psiho božo išao studirati psihijatriju u Mostar jer u Splitu i Zagrebu nije imap šanse. U Mostaru nisu prepoznali da je čovjek psihički bolesnik, koji je oko sebe okupio psihičke bolesnike.

VL
KO
koraknaprijed
08:47 07.04.2019.

Javio se "stručnjak" za svoju guzicu,šta je bilo sa tvojim"pametnim" izjavma o arbitraže INA i Lex Agrokora? O njima više ništa ne znaš? Kao da si ikad zano.

VL
KA
kapunjohan
19:05 06.04.2019.

G. Petrov- čovijek je najveća vrijednost , države , poduzeća , razvojnog instituta itd.. Evropska unija je omogućila neograničenu ,,krađu,, ljudi posebno onih najvrijednijih pa i najskupljih gledano po uloženom u razvoj takvoga stručnjaka. Razvijeniju tako kradu siromašnijim budućnost i uložena sredstva u tu budućnost. Stručan čovijek od rođenja do ,,visoko,, osposobljenoga,, čovijeka , košta državu i njegove roditelje /po zapadnom standardu/ nekoliko stotina tisuća evra a oni ga uzmu ,,džaba,, i daju mu višu plaću što je nula prema uloženom. Treba pokrenuti u EU, da se potpišu neki sporazumi ,nešto kao u nogometu ako nekoga uzmeš moraš platiti odštetu onim koji su uložili u njega i to rasširiti ko međunarodni sporazum. Kako to funkcionira u nogometu tako bi moglo i u gospodarskom sektoru i to nebi ograničavalo ,,fluktacije,, kao što to nije ni u sportu.

VL
ZO
zbog_ove_situacije
18:55 06.04.2019.

Petrov? Bila je dobra odluka odbiti lex. Ali nije bila dobra ne reći javno zašto je bio protiv lexa. Očigledno nije smjeo. Kad se država boji onda znate kakav je to kriminal

VL
PA
pofuk_alo
18:38 06.04.2019.

2015. gradonačelnik, 2016. potpredsjednik vlade, 2017. predsjednik Sabora, 2018. potpredsjednik Sabora, 2019. zastupnik u EU parlamentu, 2020. predsjednik EU parlamenta, 2021. predsjednik Europske komisije, 2022. generalni tajnik UN, 2023. predsjednik Intergalaktičke federacije, 2024. Imperator svemira, 2025. Bog....Božo Petrov, čovjek kojeg ne zanimaju fotelje.

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
18:45 06.04.2019.

Koji jadni licemjeri, napadaju obje strane, žele biti je ...i a da im ne uđe! Primmite ga onda u usta i začepite id...ti! HDZ kontrolira sve institucije pa i medije i vlada suptilno kao u Kini,S.Korei samo su metode različite ali AUTOKRACIJA je identična, cenzurora se u medijima opozicija ili ih se sotonizira, u saboru su skresali općenito mogućnost govora i replika, sada i fizički nasrću na ljude koji su izabrani od strane naroda u saboru eto samo zato jer ovi ne žele poštivat pravila AUTOKRATA koji odlučuju šta se i kada se smije ili nesmije govorit i sve to stranka koja ima DEMOKRATSKI predznak! MOST da nije skupina idiota mogao je sa ŽIVIM ZIDOM u koaliciju 2015 i tako natjerat HDZ-SDP u veliku koaliciju koja bi kratko trajala jer bi se krkani poklali međusobno i onda bi narod vidio ko su i šta su i HDZ-SDP bi izgubili barem 30% glasača nakon ćega bi vladu mogli sastavit ŽIVI ZID-MOST i još poneka stranka a ove u REMETINEC!

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
18:44 06.04.2019.

Kada REFERENDUME nebi HDZ branio onda bismo lako referendumom riješili sa pitanjem: Dali ste za to da se na 2 mandata ZAMRZNE djelovanje i dozvola bilo kojeg političkog i javnog djelovanja svima onima onima koji su od 90-tih participiralirali u vlasti? Odgovor bi bio plebistitarno DA, tada raspisat izbore za sve nove neokaljane snage i kandidate iz svih područja struke koja je potrebna za političko djelovanje! Na taj način bi učinili svijevrsnu LUSTRACIJU a nova vlada bi imala 2 mandata vremena pozatvarat sve lopine i vratit svu otetu imovinu!

VL
BO
bomboni
18:56 06.04.2019.

Hrvatska nema sto traziti u EU - ropskoj uniji, zlostavljati i silovati tudje zemlje i narode kojima su drzave na koljenima radi ovih dijabolikusa gore u Briselu. EU-ropska unija je sastavljena od onih par zapadnih zemalja koje su prije ulaska u tu ludnicu bile pristojne i civilizirane zemlje, i s druge strane sa morem siromasnih zemalja Srednje i Istocne Europe koje ovih par zemalja moraju uzdrzavati. A sada kada Britanija izidje iz toga brloga, Francuska je na ulicama, Italija u recesiji, Sjever Europe u komadima prepljavljen migrantima, od te opasne dzungletine ne ostaje nista. Oni da bi opstali moraju uvesti zestoku diktaturu, kao onaj manijak u Parizu, a to im narodi nikada nece dozvoliti. Lijepo je rekao bivsi gradonacelnik Londona, bilo je i jacih od njih kroz povijest, u 2000 godina Europe, od Rimskoga Carstva , Napoleona, Hitlera i ekipe, koji su mastali da pokore Europu, i nikome nije uspjelo, uvijek se raspadala u krvavim ratovima, kamoli ce njima dijabolikusima. Ovi gore manijaci u Brislelu su za prisilnu hospitalizaciju, bolje se otarasiti njih dok je na vrijeme, nego da stradaju citave drzave i narodi radi tih bolsenika.

VL
DU
Deleted user
19:04 06.04.2019.

Čujem da Božo prima besplatno HDZ-ovce u ordinaciju. Je li to točno?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.