Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Domovinski rat u stripu'
Povratak na članak

Ljudske priče o ratu ispričane kroz strip

Knjiga ''Domovinski rat u stripu'', koja je izišla u izdanju udruge Stripforum i uz veliku potporu Večernjeg lista, danas je promovirana u zagrebačkom muzeju Mimara

Komentari 6

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
18:21 26.06.2014.

Hvale vrijedan projekt. No ne shvaćam zbog čega je na svakoj drugoj fotografiji Josipović. On, domovinski rat i branitelji su toliko suprotni pojmovi da graniče sa definicijom oksimorona.

VL
KA
kafka
18:03 26.06.2014.

Za pohvalu! S poštovanjem!

VL
ZE
zelenakrava
18:21 26.06.2014.

Nije spomenuto najvažnije.Koliko taj album košta i gdje se može kupiti.

VL
Avatar mali_Radojica- hibridni ratnik
mali_Radojica- hibridni ratnik
19:46 26.06.2014.

Hehe,HR lakrdijama nikad kraja.Ovo me podseti na jedan drugi strip,iz NOB-a: "Mirko,pazi metak"! "Hvala ti,Slavko,spasio si mi život"! Baš me zanima kako će u stripu biti predstavljeni (likovno i tekstualno) Srbočetnici i Jugokomunisti.

VL
BC
bc
10:30 30.06.2014.

Prvi strip o Domovinskom ratu nastao je iz ruke pokojnog Radovana Domagoja Devlića... zašto je to ovdje prešućeno i izostavljeno???? Opet su nečiji interesi ispred istine o Domovinskom ratu !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.