Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ljubomoran i pijan, naganjao ih po otoku pa izgurao u provaliju

27.12.2008.
u 14:58

SPLIT – Saša S. (27) i Natalio B. (23) u subotu u 1.15 sati potukli su se zbog djevojke u caffe-baru Iris u Selcima na Braču. Nakon šaketanja i udaranja po glavi, doznajemo u PU splitsko-dalmatinskoj, izašli su iz kafića. Natalio B. je s djevojkom Ljubicom Š. (25) sjeo u “chevrolet aveu” i krenuo prema Gornjem Humcu, a Saša S. je “opel astrom” krenuo za njima.

Kad ih je sustigao, prednjim dijelom svoga automobila gurao je “chevrolet” te ih je u desnom zavoju, tri kilometra od Selaca na glavnoj otočnoj prometnici, izbacio s ceste. “Chevrolet” je pao u provaliju duboku oko tri metra i udario u stablo bora.

– Dojavu o nesreći primili smo u 1.45 sati od dr. Eterovića iz ispostave Hitne medicinske pomoći u Supetru – kazao je Jakov Zlatar, tajnik DVD-a Supetar, koji je i sam sudjelovao u izvlačenju i spašavanju mladića i djevojke.

Na mjesto događaja oko 2.30 sati stiglo je sedam bračkih vatrogasaca sa dva vozila. U “chevroletu” su vozač i suvozačica bili potpuno ukliješteni. Natalio je imao posjekotine po glavi, a djevojka se žalila na bol u prsima. Oboje su bili pri svijesti. Budući da su u vozilu bili zarobljeni, u dogovoru s liječnikom, vatrogasci su morali izrezati “chevrolet”, skinuti volan i druge dijelove.

Zbog opasnosti od ozljede kralježnice, izvukli su ih na dasci. Bili su pothlađeni, puhala je jaka bura, pa su ih pokrili dekama. Odvezli su ih na helidrom u Novom Selu, odakle ih je helikopter HRZ-a u 3.45 sati prebacio u Klinički bolnički centar Split.

Zadobili su teške ozljede donjih esktremiteta, slomljene su im noge. Saša S. zadržan je u PP na Braču. Bio je pijan, izmjereno mu je 1,39 promila alkohola u krvi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije