Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ 1990.
Povratak na članak

Ljubić: BiH je pod patronatom sila podijeljena na najgori način

Ne može se govoriti da je Hrvatska dijelila Bosnu i Hercegovinu kada je Hrvatska primala izbjeglice i liječila tisuće ranjenika iz BiH - rekao je Božo Ljubić.

Komentari 8

OB
-obrisani-
10:07 22.04.2010.

Gosp. Ivo Josipović

VL
AC
*,acide*,
16:55 20.04.2010.

Ovo je najreprezentativniji primerak ukrštanja mečke i bukve po sistemu imaš sliku nemaš ton, i nije čudo što su hrvati nacionalna manjina u Bosni kad ih ovakve zamlate predstavljaju !

VL
OB
-obrisani-
17:59 20.04.2010.

Kako demokracija utice na lose poznavanje matematike. 2 -1 = 1. Hrvatska cjelovita manje hrvatski entitet u BiH jednako je Dayton i dozvola za etnicko ciscenje u Krajini. Pa to je i pticama selicama jasno samo u Hrvatskoj ta matematika ne prolazi. Zasto?

VL
PO
poirot
21:10 20.04.2010.

Antiustasa Ta matematika ne prolazi jer cela državotvorna ideja surfuje na kohezionom antisrpskom faktoru koji se održava isforsiranom pričom o sopstvenom stradanju i veličanjem progona civila jer ništa bolje nemaju što bi ih predstavilo u svetlu nesebičnog žrtvovanja za domovinu.ToTo je već ispričana priča,Srbi su im uvek bili najvažniji.Od veće važnosti im je bila fizička likvidacija Srba u IIWW nego teritorija koju su galantno predali Italijanima,gotovo celo primorje.

VL
OB
-obrisani-
21:59 20.04.2010.

Poirot, ti si se nešto zabunio. Hrvati su 2. svjetskom ratu oslobodili Istru, Rijeku, Dalmaciju, otoke, Međimurje i Baranju i pripojili ih matici domovini. Osim toga, Hrvati su štitili Srbe od progona od strane Nijemaca, Talijana i njihovih marioneta koje su instalirali u Hrvatskoj.

VL
PO
poirot
23:43 20.04.2010.

profesorzag je napisao/la: Poirot, ti si se nešto zabunio. Hrvati su 2. svjetskom ratu oslobodili Istru, Rijeku, Dalmaciju, otoke, Međimurje i Baranju i pripojili ih matici domovini. Osim toga, Hrvati su štitili Srbe od progona od strane Nijemaca, Talijana i njihovih marioneta koje su instalirali u Hrvatskoj. Molim te,uputi me na bilo koji izvor.Prvi ću te podatke rastrubiti po svim srpskim sajtovima.

VL
PO
poirot
00:01 21.04.2010.

1941god. Pavelić je predao Musoliniju celu hrvatsku obalu.NDH je zadržala izlaz na more u reonu od Omiša do Dubrovnika,i svega tri ostrva.Dakle,samo pojas kojim Hercegovina u podvelebitskom delu izlazi na more.

VL
FE
Fedele
22:34 25.04.2010.

Podijeljena na najgori način ?! Može i gore Ljubiću !! I ratovalo se prljavo... na najgori način ! Obećavali ste nam da ćemo zajedno sa Bošnjacima - do Drine, a odustali ste i od Srednje Bosne i Posavine ! Ne\'ko'ko mi je Posavinu prod\'o, zato sam se alkoholu od\'o...! Ponovno ćemo glasovati za Komšića, pa - kud pok\'lo da puk\'lo !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.