Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ljevičarima smeta Thompson, Anku Mrak-Taritaš opet progone crnokošuljaši

Osim što lijevi novinarski sitniš zacijelo uživa u udaranju najmoćnijeg čovjeka svijeta, zapravo se na Trumpa prenosi isto sotoniziranje kao i u Hrvatskoj. On je američki domoljub i nacionalist, a oni takve i u Hrvatskoj ne mogu smisliti.

Komentari 51

Avatar alien79
alien79
22:32 05.08.2017.

Ljevičari su stoka sitnog zuba. Kad jedan krene meketati, svi ga slijede uglas. Nije važna istina, glavno da se mekeće.

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
00:35 06.08.2017.

Daj čovječe pusti Anku na miru! Otkud ona zna da uređenje stana treba platiti. Pa nju su već građevinci ogulili u Gunji!!

VL
BL
Blatina19
22:42 05.08.2017.

Bravo Ivkosicu. Problem je sto je i VL medju onima koji poticu sve negativno u hrvatskoj. Pisu protiv kolinde, hnsa avega sto ima predznak hrvatsi. I to nije beznacajno pisanje vec pomno smisljena strategija.

VL
DU
Deleted user
08:26 06.08.2017.

Mrak Taritaš progone vjerovnici kojima je dužna a Thompsona ne mogu smisliti jugokomunjare koje se sada prekrivaju plaštem antifašizma.

VL
PR
prajdali100
22:58 05.08.2017.

Ovih dana su neprijatelji Hrvatske na aparatima.Mnogi se od muke i ne oglasavaju....patite....

VL
DU
Deleted user
22:51 05.08.2017.

dosta tema..u svakom slucaju..dobro opisane.

VL
Avatar izvidnik1
izvidnik1
22:39 05.08.2017.

Već drugi tekst u večernjaku koji mi se jako sviđa. Hmmm, čudi me toliko domoljublja, istine i protuljevičarskog pisanja. Hoće li to možda Hrvatska krenuti pravim putem. Hvala i pohvala večernjaku, uredniku i autoru teksta. Nastavite tako.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
00:27 06.08.2017.

Budemo mi dogodine organizirali koncert v Srbu...Mate Bulić za zagrijavanje al onda MP Thompson iz sveg grla >;-)) Inače ovi naši nazovi-ljevičari sve više podsjećaju na Pernara....mogli bi ga zet za predsjednika partije !?

VL
DO
domxerex
01:13 06.08.2017.

U dalmaciju hrana iz slavonije ne dolazi planski. Ne znam zašto ali sam neke stvari čuo. Bio sam prisutan na jednom sastanku hoteljera kada je jedan rekao da će radije zatvoriti hotel nego "uvesti" (za njih je to uvoz kao da uvozi iz srgentine) hranu iz slavonije u svoj hotel. Isto tako kada dođu na more gosti iz slavonije onda se dalmatinci odnose vrlo bezobrazno spram njih. Splitjani i makarani (a čuo sam i neke pažane) kažu ; "prokleti furešti šta ste i ove godine došli, novce ste mogli polati poštom i ostati doma uštedili bi ste na putu". Otkud tolika mržnja dalmatinaca spram slavonije? Možda bi ti prokleti furešti zaista trebali prestati dolaziti na more pa neka onda žive od feragosta i njemaca. Samo neka pogledaju koliko im ostave domaći gosti jer švabe i talijani sve donesu sa sobom. Ostave samo prazne limenke piva i smeće.

VL
LI
livoguza2
11:58 06.08.2017.

Bravo, bravo, bravo! Ovako uspješno u sridu nije pogađao ni legendarni Rašica Crnošija.

VL
Avatar Devin
Devin
16:29 06.08.2017.

Uz duzno stovanje Ivkosicu, ali ne bih se slozio da samozvanim ljevicarima smeta Thompson, NDH, ustase, "za dom spremni" ,,,,, niti da u skladu s time samozvanu ljevicarku Anku Mrak-Taritas opet progone crnokosuljasi, jer nitko i nista nije Thompsona, NDH,H, ustase, "za dom spremni", crnokosuljase, ucinilo popularnima i reklamiralo, toliko koliko su tkzv i samozvane ljevicarske vlade u 8 g vlasti, i mediji pod njihovom kontrolom, koji su ud svakog U grafita i slicnih, na nekom zidu u bestragiji, "za dom spremni" u nekoj opskurnoj birtiji,,,,,, pravili vecu larmu i galamu nego sto su bile za pozara u priobalju i poplava po kontinentu.

VL
JW
Jim West
22:42 05.08.2017.

Ponedjeljak, 31. srpnja Stoko yugokomunistička,treba vas sudit i streljat! Uzorni katolik i vrli domoljub Hrvoje Marušić demonstrirao je Hrvatima kako se agresivna, protuhrvatska, totalitarna ideologija koja ostavlja strijeljana tijela za sobom ipak nije povukla iz stožerne stranke hrvatskog naroda, negoo ondje još živi. A Marušić nije jedini, HDZ nam je, baš po starom jugomodelu, dokazao da može i podmićivati i trovati hrvatsku vodu, sve u zadnjih desetak dana. Desnica u Hrvatskoj još uvijek nije spoznala da Jugoslavije nema, da ovo nije Srbija, nego država većinskog hrvatskog naroda. Kako je teško živjeti u državi koju nisi htio. - Eto, tako bi trebao izgledati ponedjeljak.

VL
VE
velikazmija
08:48 06.08.2017.

avalon dali ti ikad dođe na um kako su hrvati izdržali život s komunistima-vidite li sdp i sad partiji otplaćuje dugove biro ulica za članove partije samo zvrcni a-sad još i više se mućka da bi se pomoglo ugroženim -a -a ustvari su hrvati bili i prije--i sad UGROŽENI- moj savijet je počmite delati a ne socijalou čekati-

VL
SM
smrad
07:49 06.08.2017.

Nebumo mi protiv Anke kada plati renoviranje stana(po drugi put,jer je već jednom navodno platila),ili da se stan nije plaćao u Gunji,pa čovjek nije razumio Kak veli Anka:"Ne pitajte me ništa ja sam na godišnjem"

VL
VE
velikazmija
08:37 06.08.2017.

vidim anki pozlilo od marka a marko ne primijećuje pozadinu curice vole mrak-

VL
VE
velikazmija
09:08 06.08.2017.

KO ODGAJA OVU DICU- ULICA I DRUŠTVENE MREŽE Z AR NE-

VL
VE
velikazmija
08:48 06.08.2017.

avalon dali ti ikad dođe na um kako su hrvati izdržali život s komunistima-vidite li sdp i sad partiji otplaćuje dugove biro ulica za članove partije samo zvrcni a-sad još i više se mućka da bi se pomoglo ugroženim -a -a ustvari su hrvati bili i prije--i sad UGROŽENI- moj savijet je počmite delati a ne socijalou čekati-

VL
AM
amca
22:25 07.08.2017.

Vecno Zivi Thompson ! Hajrá !

VL
VE
velikazmija
09:08 06.08.2017.

KO ODGAJA OVU DICU- ULICA I DRUŠTVENE MREŽE Z AR NE-

VL
Avatar eykoon
eykoon
12:55 06.08.2017.

Obicni manipulator šupljih glava ------- Imajte malo razumijevanja prema "umjetniku"... na jesen ga ceka "kafkaikanska" sudbina - sudski proces zbog utaje poreza i veliki mu troskovi prijete, pa se mora nekako naplatiti, a domoljublje je skupo Mogli bi mu, za za promjenu, organizatori predloziti da mu NE plate ako NE pjeva - takva se ponuda tesko moze odbiti!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.