Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ljetni planinski kamp Škole lijepog čitanja za savršen kraj praznika!

U Nacionalnom Parku Sjeverni Velebit, iznad Krasnarskog polja, u hotelu Degenija.
23. kolovoza 2018. u 10:50 217 prikaza
Ljetni planinski kamp  Škole lijepog čitanja
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Knjiga, svježi zrak, daleko od prometa i buke! Prijateljstvo, smijeh i poneka simpatija.. U dobrom društvu, čitanje je zabava! Danas čitač, sutra pobjednik!

Radionice imaju za dobrobit omogućavanje potpune slobode izražavanja bez straha i nesigurnosti uz savladane tehnike i vještine voditelja, glumaca ili spikera. Odavno je poznato koliko je čitanje važno za razvoj mentalnog i emocionalnog zdravlja. Ono poboljšava pamćenje, analitičko razmišljanje i komunikacijske vještine, proširuje vokabular, povećava kreativnost i empatiju prema drugim bićima te općenito podiže razinu kvalitete života.

Ljetni planinski kamp  Škole lijepog čitanja | Autor : PROMO Foto: PROMO

Svakodnevno razvijanje vještine čitanja kroz radionice koje se održavaju dvaput dnevno po sat vremena, kako bi djeca savladala vještinu čitanja s razumijevanjem, naučili tehnike disanja i dikcije te stekli samopouzdanje koje će im olakšati daljnje školovanje. Zvuk je uvijek sastavni dio našeg programa. Radionice su osmišljene tako da djeca dožive snimanje svojih glasova i slušanje istih što im daje drugačiju percepciju njihovog čitanja. Imati će priliku biti radijski voditelji, urednici, producenti. . Snimat će radijske jinglove i reklame te sudjelovati u kreiranju emisije “Dajmo da govore” koja se emitira svake subote na City radiju. Svaki polaznik kampa može nastaviti usavršavati čitanje na našim radionicama u Zagrebu tokom cijele školske godine.

Ljetni planinski kamp  Škole lijepog čitanja | Autor : PROMO Foto: PROMO

Osmišljen je i sadržaj koji će ojačati i tijelo i duh organizacijom različitih rekreativnih aktivnosti u prirodi, edukativno kreativne radionice te ekološku i radionicu o sigurnosti u prirodi.

Ovaj kamp je spojio dva najvažnija temelja za život, čitanje i rekreaciju koji ima cilj zainteresirati djecu i mlade za interpretacijsko čitanje, knjigu, govor, javni nastup, povećati vokabular i time ojačati djetetovo samopouzdanje, a kroz rekreaciju i boravak u netaknutoj prirodi zainteresirati ih za razmišljanje i istraživanje te brigu za okoliš i ekologiju, promovirajući pritom zdravi način života i ishrane.

Od 27. - 31. 08. 2018

Rezervacije na www.ljetnikamp.slc.hr

095 364 99 55

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale