Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA KRAĐA

Ljestvama se popeli do pet metara visokog prozora pa ukrali motornu pilu

Ljestve - ilustracija
Foto: Grgo Jelavic/Pixsell
17.07.2020.
u 10:33

Prozor su obili te ušli u kuću iz koje su potom odnijeli motornu pilu, motorni šišač trave i elektromotor. Šteta je oko 5000 kuna.

Mora se priznati da su dvojica mladića, u dobi od 21 i 18 godina, koji se sad sumnjiče za tešku krađu, u svoj "posao" uložili podosta truda. No sve im je to bilo uzalud, jer ih se sada, kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči za provalu u kuću na području Donjeg Orešja. 

U kuću su, kako se sumnja, provalili između 1. i 13. prosinca 2019. Kad su došli do kuće, uzeli su ljestve, kojima su se popeli do pet metara visokog prozora. Prozor su obili te ušli u kuću iz koje su potom odnijeli motornu pilu, motorni šišač trave i elektromotor. Šteta je oko 5000 kuna. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
12:13 17.07.2020.

nisu maznuli televizor nego alat pa znači da su dečki marljivi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije