Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva sprovoda

Ljekarnice ispratilo 20 svećenika te tisuće prijatelja i znanaca

pogreb,Novska
Foto: Rudolf Krznarić/VLM
1/4
14.01.2014.
u 18:27

Ivana Repić pokopana je u Kutini, Tanja Glavaš u Novskoj, a Samanta Herceg it će pokopana sutra u Staroj Subockoj

Više tisuća stanovnika Kutine i Novske oprostilo se od Ivane Repić (30) i Tanje Glavaš (23), dviju od tri poginule djevojke u stravičnoj nesreći na autocesti pokraj Kutine.

Na kutinskom groblju u nazočnosti oko dvije tisuće Kutinjana pokopana je Ivana Repić. Prije polaska pogrebne povorke do posljednjeg počivališta nesretne djevojke od svoje se članice oprostio crkveni zbor izvedbom njezine omiljene pjesme “Pred tobom su staze, trudne i daleke”. Crkveni obred vodio je, u nazočnosti 20 svećenika, kutinski župnik Drago Papić, a uime sisačkog biskupa Vlade Košića sućut obitelji izrazio je svećenik Branko Koretić.

Više od dvije tisuće građana Novske, najviše dosad, okupilo se na oproštaju od Tanje Glavaš, rođene Tutić. Već sat prije početka pokopa kolone Novljana krenule su prema gradskom groblju. Među njima su bili i kolege pokojne Tanje koji su u Novsku stigli s kutinskog pogreba. Od pokojnice se oprostio novljanski župnik Milan Vidaković. Samanta Herceg bit će pokopana sutra u 15 sati na mjesnom groblju u Staroj Subockoj.

>>Umjesto babinja planira sprovod prijateljicama

>>Za smrt triju kolegica na autocesti doznale tek sutradan

Komentara 5

MA
mannheim
19:50 14.01.2014.

.....pocivale u miru, drage kolegice !! Iskrena sućut obitelji ..

KR
krsniks
20:06 14.01.2014.

daleko bilo od svacije kuce i da se vise nigdje ne desi ovakva tragedija.

AK
akil
09:51 15.01.2014.

Iskrena sućut i počivale u miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije