Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvalevrijedan čin

Litvanska policija donirala našoj 35 tisuća zaštitnih rukavica

Donacija zaštitne rukavice
Foto: MUP
1/2
15.04.2020.
u 10:28

Na donaciji vrijednoj 5000 eura kolegama iz Litve zahvalio se osobno glavni ravnatelj policije Nikola Milina

Policija Litve donirala je MUP-u RH zaštitne rukavice. Kako je priopćeno iz MUP-a, riječ je o donaciji iz vlastitih zaliha policije Litve. Radi se o ukupno 35.000 rukavica od lateksa, a donacija je vrijedna 5000 eura.

Donirane rukavice su, kako je pojašnjeno iz MUP-a, namijenjene policajcima koji na terenu provode mjere zaštite od koronavirusa, a bit će podijeljene policijskim upravama sukladno potrebama. Na donaciji je kolegama iz Litve pismeno zahvalio Nikola Milina, glavni ravnatelj policije.

- Unatoč tome što je osigurana kontinuirana opskrba policijskih službenika zaštitnim sredstvima, ovakva donacija zaštitnih rukavica svakako je dobrodošla i pridonijet će sigurnijim uvjetima rada i zaštiti naših policajaca na terenu koji svakodnevno, i u ovim otežanim uvjetima rada, revno i profesionalno obavljaju svoj posao.

Stoga se zahvaljujem litvanskim kolegama na ovoj hvalevrijednoj donaciji. Ona je također dokaz čvrstog međunarodnog partnerstva koje, osobito u kriznim situacijama, ima poseban značaj i koje ćemo nastaviti njegovati - naveo je u svom pismu zahvale Milina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije