Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP-ova proslava u Ronjgima

Linić: Sad se vidi da nije lako biti na čelu Porezne uprave

Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/3
01.05.2014.
u 14:10

Proslavu u Ronjgima nije propustio i ministar Linić koji je ostavku šefice Porezne uprave komentirao rekavši da se sada pokazalo da nije lako biti na čelu Porezne uprave

S tradicionalne  SDP-ove prvomajske proslave u Ronjgima kraj Rijeke Vojko Obersnel, predsjednik SDP- a Rijeke poručio je sindikatima da  se socijaldemokrati nisu odrekli 1. maja već da su to učinili upravo oni, sindikati.

-Godinama smo molili sindikate da preuzmu organizaciju prvomajske proslave u Rijeci, nisu to htjeli. Oni sada zovu na smjenu SDP-a i prijevremene izbore, a prije četiri godine prikupljali su potpise za referendum kojeg smo svi podržali, a tog referenduma nije bilo – kazao je  Obersnel dodajući da referenduma nije bilo jer su se sindikati prodali Jadranki Kosor i njenoj vlasti.

-Sada imaju obraza tražiti smjenu SDP-a, nek se pogledaju u ogledalo – oštro je poručio Obersnel rekavši da je ponosan na crveni karanfil koji drži jer SDP nikada nije izdao 1.maj.

Na proslavi u Ronjgima bio je i Neven Mimica, europski povjerenik i nositelj liste  Kukuriku koalicije za EU izbore  koji je kazao da oni koji tvrde  da je SDP izdao radništvo i socijaldemokraciju moraju to dokazati, a za takve tvrdnje, nastavio je, argumenata nema.

Ministar financija Slavko Linić koji ni  ove godine nije propustio proslavu u Ronjgima tek je kratko komentirao ostavku Nade Čavlović Smiljanec rekavši  da u ministarstvu imaju puno posla i ne bave se intrigama i podmetanjima.

- Jednom tjedno sastajamo se  šefovima porezne uprave, a da nije lako biti na čelu porezne uprave pokazalo se sada – zaključio je ministar Linić dodajući da je o slučaju Čavlović – Smiljanec već sve rekao.  Odgovarajući na upit o mogućnosti da je snimljen njegov telefonski razgovor s Željkom Bilošem iz OLT-a , poduzeća čiji se porezni dug povezuje sa šeficom  Porezne uprave, Linić je kazao da razgovara s gospodarstvenicima i da se može provjeriti je li razgovarao i s njim dodajući  "ali, ne  zanima me njegovo ime, uvijek me zanimaju radna mjesta u poduzećima" .

>> Šefica Porezne dala ostavku: 'Podmetali su mi i opstruirali me'

Komentara 24

Avatar Carrera
Carrera
14:16 01.05.2014.

zašto je nakon svih ovih afear Linić i dalje ministar??? što se čeka s njegovom smjenom??? kad će DORH istražiti i Linića???

EM
ex man
14:19 01.05.2014.

kako ovo linića nije sram ići išta govoriti nakon svih tih silnih afera u njegovom ministarstvu...

Avatar una12
una12
14:31 01.05.2014.

Pa ako vam je tesko, zasto ne odustanete? Bilo bi posteno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije