Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Pukanić

Likvidaciju Matanić komentirao: Strašno, što se događa

pukanić
Davor Puklavec/PIXSELL
19.04.2010.
u 18:41

Budući da je vlasnik restorana R. Mataniću posudio navigacijski uređaj, jaknu i kacigu, sutkinju je zanimalo postupa li tako sa svim svojim gostima.

ZAGREB – Vedran Rodić, ugostitelj u restoranu u Sv. I. Zelini, djevojka Roberta Matanića Andrijana Stanić i njezina prijateljica danas su objašnjavali svoje odnose s optuženicima za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića.

– U Robertov stan u Gomboševoj došla su dvojica prijatelja, Bojan i Željko, koji nisu imali gdje biti pa su odsjeli kod njega. Robert mi je rekao da su to prijateljevi prijatelji, a smjestili su se u spavaćoj sobi. Bojan je rekao kako ima ženu i dijete pokraj Karlovca te da traže stan, a sa Željkom nisam puno pričala.

Trebao ići kod Kardinala

Na dan uhićenja na Spačvi Robert je rekao da ide kod prijatelja – prepričala je A. Stanić. Spomenuo je nekog Kardinala, veselio se susretu, ali nije ga pitala tko je i odakle je jer su svi imali čudne nadimke, a nju je nazvao Zvijer.

Na dan ubojstva oko 16 ili 17 sati bili su u autosalonu Tomić na prezentaciji novog BMW-a sedmice koju je R. Matanić namjeravao kupiti.

– Dok smo bili u automobilu, nazvao ga je prijatelj i rekao da je Pukanić ubijen, a to je prokomentirao sa: “Strašno... Što se sve to događa!”.

R. Matanić danas je upitao bivšu:
– “Kako ste doživjeli moj odnos s Bojanom i Željkom?”
– Jedva ste čekali da odu – odgovorila je.
– Jesam li pred vama komentirao taj događaj, policiju i skuter? – pitao je.
– Pa baš i ne – kazala je.

Večera u restoranu

Mafalanija je zanimalo zašto je Robert jedva čekao da dvojac ode iz stana:
– Išli su mu na živce. Na dan ubojstva navečer su otišli u restoran u Sv. I. Zelini:
– Robert je došao s curom, Lukom, Amirom i još jednim dečkom. Pričalo se o ubojstvu, ali više smo gledali utakmicu – svjedočio je Vedran Rodić, vlasnik lokala. Od njega je Matanić znao naručivati meso, a i zna za sporove oko prodaje vikendice. Jednom mu je posudio jaknu, kacigu i navigacijski uređaj.
– Inače tako postupate s gostima? – pitala je sutkinja.
– Svim motoristima dajem sve svoje – odgovorio je ugostitelj.

Operateri su od svibnja do listopada zabilježili 120 njegovih telefonskih kontakata s Matanićem, a 370 s Mafalanijem.

Komentara 1

AV
avijaticar
13:21 30.04.2010.

ma opce nisi nista znala,sve bi ih u cuzu trebalo stavit,koja kuja,matanic se u pismu odao..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije