Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna bitka

Lika puna plakata Darka Milinovića i HDZ-ovih ministara

Darko Milinović
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
06.03.2019.
u 12:17

Pojavila se i informacija da je na HDZ-ovu skupu u Bilaju govorio i Joso Mraović, “lički Tuđman”, osuđen zbog silovanja američke košarkašice

Izborna bitka, kakva se upravo vodi za Skupštinu Ličko-senjske županije, rijetko se viđa. S jedne strane HDZ, s druge Darko Milinović, izbačeni HDZ-ovac i aktualni ličko-senjski župan.

Premijer i šef HDZ-a Plenković mora dokazati da je dobro odlučio kada je izbacio Milinovića iz HDZ-a, a Milinović mora dokazati da HDZ bez njega u Lici nije stožerna stranka. Pa Plenković, koji je uvjeren u pobjedu HDZ-a, gotovo svaki dan šalje tri do pet ministara u Liku, jučer petero, HDZ je čak izradio i vlastitu anketu, nezadovoljan procjenama agencije Promocija Plus koja je pokazala da su HDZ i Milinović gotovo izjednačeni jer prema njoj HDZ dobiva 10, a Milinović 9 mandata. U HDZ-ovoj anketi ta stranka premoćno pobjeđuje Milinovićevu nezavisnu listu, a od njega je jači i SDP.

Ne miruje ni Milinović. Lika je, kažu, puna njegovih velikih plakata s kojih umotan u zastavu poručuje biračima neka budu ponosni, stalno je na terenu, a u preliminarnom financijskom izvješću prikazao je trošak kampanje od tek 1656 kuna. HDZ-ova koalicija potrošila je pak najviše – 119.000 kuna, SDP 33.500 kuna...

– U preliminarnom izvješću nisam mogao prikazati sve troškove jer sam tek danas dobio fakture za plakate. Za izradu plakata trošak je 14.600 kuna, a za objavu oko 19.000 kuna. Troškovi moje kampanje bit će oko 70.000 kuna, a to će se vidjeti u konačnom izvješću – rekao je Milinović. Pojavila se i informacija da je na HDZ-ovu skupu u Bilaju govorio i Joso Mraović, “lički Tuđman”, osuđen zbog silovanja američke košarkašice. On je za Novi list rekao da pomaže HDZ-u otkad je Milinović izbačen...

Pogledajte izjavu Andreja Plenkovića o minimalnoj plaći:

Ključne riječi

Komentara 3

ZL
zlatko01
14:50 06.03.2019.

1 Miliniceva 25 hdz-vaca 🐑🐑🐑🐑🐑🐏🐏🐑🐑🐑

OB
ObrenM
14:23 06.03.2019.

Kada HDZ-u pomaze licki Tudjman,mogli su pozvati i karlovackog Samana,koji je sa cajem od bunike ubio sljedbenika i nije bio u zatvoru.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
15:28 06.03.2019.

Bye, bye!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije