Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Idemo na izbore!'
Povratak na članak

Lijevo-liberalna oporba uoči prosvjeda: 'Dosta je lopovluka i mraka u koji je HDZ zavio Hrvatsku'

Imenovanje Ivana Turudića glavnim državnim odvjetnikom kap je koja je prelila čašu nakon čega više nema nikakvog smisla nastaviti rad u Saboru, kazala je Sandra Benčić na konferenciji za novinare na Markovom trgu

Komentari 1

AB
abcabc
16:01 16.02.2024.

Ma zamisli koja snaga 11 oporbenih stranaka ? - pa pola njih zajedno nemaju 5% - a posebno stranka s imenom i prezimenom one Orešković i Glas - koliko imaju članova ? 1 ili 2, a bitno je da ih se nabraja 11 neprocijenjivo koliko su moćni ??? - znači jedna osoba znači jedna stranka - njih 11 protiv HDZ ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.