Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juriša na Kremlj

Lijepa novinarka Katja ruši Putina, otkrila je koji su joj glavni motivi

02.11.2017.
u 08:47

Iako ga nije izravno spomenula, Katja je zapravo vrlo često u svojim nastupima kritizirala Vladimira Putina i njegove poteze, a sada će se, ako se Putin konačno kandidira, s njim i izravno suočiti.

Nakon Ksenije Sobčak, kćeri Putinova mentora koja je prošli tjedan najavila kandidaturu za predsjednicu Rusije, u izbornu utrku uključila se još jedna žena, Ekaterina Gordon. Lijepa i popularna Katja, kako sama sebe naziva, poznata je ruska novinarka i aktivistica za zaštitu ljudskih prava u toj zemlji.

- Odlučila sam iskoristiti svoje pravo i kandidirati se za predsjednicu Rusije na nadolazećim izborima - objavila je tridesetsedmogodišnja Gordon na YouTubeu, dodajući kako su joj glavni motivi borba za zaštitu prava žena i djece, pogotovo majki koje teško rade kako bi podigle svoju djecu, dok, prema njezinim riječima, muškarci u Rusiji često bježe od svojih odgovornosti.

Ekaterina Gordon u obraćanju javnosti kazala je i da sve političke stranke u Rusiji, pogotovo njihovi čelnici, izbore i hvatanje pozicija koriste za vlastito bogaćenje i osobnu korist, i zato nikad dosad nije izašla na izbore i glasala.

Iako ga nije izravno spomenula, Katja je zapravo vrlo često u svojim nastupima kritizirala Vladimira Putina i njegove poteze, a sada će se, ako se Putin konačno kandidira, s njim i izravno suočiti.

Ruski mediji navode da je Aleksej Navaljni jedini potencijalno ozbiljan protukandidat Vladimiru Putinu te da ostali zapravo i nemaju previše izgleda.

Komentara 17

KV
kvatrić
10:12 02.11.2017.

Mokri snovi masonskih novina koje dirketive za ovaj tupavi agitprop primaju iz ambasade u Buzinu. Vladimire, tjeraj tu sponzorušu u Sibir. I novinare Večernjaka za njom ako ikada kroče u Rusiju. Što ga više ova bjelosvjetska protukršćanska i pedofilska banda napada, Putin mi je sve draži.

Avatar nekakav
nekakav
10:37 02.11.2017.

putina podržava javno više od 80% građana rusije. na izborima i više. i sad će tu neke porno glumice i 'aktivistice' njemu biti konkurencija?! navalni ima potporu od 2%. i za zapad je to najžešći kritičar ruskog predsjednika. s tim da navalni je upleten u kriminalnu mrežu, utaje poreza, i drugim zločinima. i njega čeka normalan pravosudni proces.

RO
rotšild
10:48 02.11.2017.

Masončići prestanite srati. Ljudima se gadite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije