Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atentat na charlie hebdo

Prvi liječnik na mjestu pokolja: Odmah sam vidio kako je riječ o napadu vojnog tipa

Charlie Hebdo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
07.01.2015.
u 21:36

Kierzec kaže kako po dolasku na mjesto zločina nisu brojali mrtve, već su ih samo micali u stranu

Gérald Kierzec (40), liječnik koji se u srijedu ujutro nalazio na dužnosti u pariškom hotelu Dieu, među prvima se našao na mjestu krvavog masakra u redakciji časopisa Charlie Hebdo. Britanskom Telegraphu opisao je 'ratne scene' koje je zatekao na mjestu pokolja.

 - Odmah sam vidio kako je riječ o napadu vojnog tipa. Prvo tijelo ležalo je u predvorju. Potom sam se popeo stepenicama prekrivenim krvlju. Kad sam došao na kat, tijela su ležala jedna na drugom. Krvi je bilo posvuda. Žrtve su usmrćene kalašnjikovima čiji su veliki meci ostavili ogromne rane na licima i prsima. Kao civilni liječnik koji često liječi žrtve automobilskih nesreća, nikad nisam vidio nešto slično u mojoj karijeri. Bilo je očito kako je riječ o terorističkom činu, priča liječnik.

Kierzec kaže kako po dolasku na mjesto zločina nisu brojali mrtve, već su ih samo micali u stranu. Svih 12 umrlo je trenutačno.

 - Nismo ih čak ni pokušali oživjeti, kaže liječnik.

>> Upali u redakciju satiričnog lista i pobili 12 ljudi! Hollande proglasio dan žalosti

>> Karikaturistica koja je napadače pustila u zgradu: Govorili su savršenim francuskim

Komentara 6

Avatar viki_nuland
viki_nuland
23:50 07.01.2015.

Free Syrian Army trening (obucavanje) se vraca poput bumeranga onima koji su ih slali u Siriju rusiti Asada. Pametni ljudi su na to upozoravali vec par godina.

BL
blackstone
00:48 08.01.2015.

Pa kad ke dsge profesionalno odradio zadatak.a sad su našli neke mualiće po parizu pa će im prišiti napad,a prekosutra srokat eurofighterima po arapima negdje.već viđeno nekoliko puta.pa i putin je svladao tehniku akcija-reakcija.

Avatar d-ano
d-ano
23:23 07.01.2015.

Pohvatat ih zive i sa svinjama skupa pokazivat u kavezu pariskog zoloskog vrta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije