Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Liječnik iz Petrove: Ako dođe do bilo kakvih vibracija, i laiku je jasno da će se sve urušiti

Iz Petrove bolnice u trenutku potresa evakuirano je 26 nedonoščadi, ali i brojne druge pacijentice i djeca koja su se tada u njoj nalazila

Komentari 12

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
14:42 22.03.2021.

Zar netko misli da je jedan ovakav kompleks kakav je bolnica u Petrovoj koji je i Spomenik kulturne baštine obnovljiv za tri mjeseca s tri vreće cemnta, malo žbuke i nekoliko letava? Svi ljudi s dobrim namjerama i te kakoko dobro znaju da se i te kako radi. Diletanti i potpaljivaći socijalnih vatrica bi to "već odavno riješili" - jezikom. Struka o tome nešto drugo misli a oni koji misle i rade. Pitanje je - i doktorima poznato - hoće li Bolnicu uopće biti moguće rekonstruirati . Statika cijelog objekta vjerojatno to neće niti dopustiti onako kako bi si svi željeli. Da su premijestili cijelu Bolnicu na neku drugu lokaciju ne bi bilo dobro. Da su je "sanirali" na brzinu" ne bi valjalo, o opširnim, dugoročnim i iznimno zahtijevnim radovima, koji im isto ne valjaju pak raspravljaju oni koji samo prosjek čak i u svojem poslu.

VL
LU
lupa
14:15 22.03.2021.

Bitno je da se nama bude gradila tribina. Nogomet je vazniji i od pocetka zivota.

VL
DA
damascus
14:06 22.03.2021.

Sramim se za koga sam glasao, ne ponovilo se, nikada više ovakvoga rasula sa vlašću koja kao da i ne postoji. Postoje samo vladajući koju tu vlast koriste samo za svoje privilegije.

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
15:20 22.03.2021.

Čitaš i ostaneš zamrznut, oduzet od stida. Žalostan sam, zar smo stvarno dotle dogurali da ni poluzavršenu bolnicu nismo mogli osposobiti.

VL
PV
prcko.vita
16:58 22.03.2021.

Da ovi naši političari uistinu brinu o nama nikla bi davno još nova velika bolnica, ovako uživamo u ostavštini koju nam je ostavio drug Tito i car Franjo Josip.

VL
DU
Deleted user
14:44 22.03.2021.

Nitko da kaže konačnu istinu a ta je da mi kao država nismo u mogućnosti obnoviti sve što bi se trebalo obnoviti, jednostavno nemoguće. Uzmimo npr kolko treba novaca i vremena za izgradit jednu bolnicu. A Petrovu bi zapravo trebalo srušit i izgradit novu a takvih je slučjeva ogroman broj.Pa i prije potresa smo bili u k..cu a sad pogotovo.

VL
MT
mel_torme
20:27 22.03.2021.

Bitno da nova bolnica ostala nedovršena u Blatu.

VL
JO
jorgen
15:25 22.03.2021.

Samo kao primjer na što RH potajice troši novac a na što slučajno naletimo u američkom tisku: "refurbishment and modernization of 76 Bradley fighting vehicles in Croatia at a cost of $757 million" - to vam je, gospodo, skoro 5 MILIJARDI KUNA. I to vam je ujedno dokaz da su vladi RH bitniji strani interesi nego životi građana RH!

VL
Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:09 22.03.2021.

Doktore Vito,...zaduženi za obnovu kad vide crvenu naljepnicu na objektu,misle da su tu "crveni!?"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.