Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE
Povratak na članak

Liječnici u strahu: 'Ako to dobijete zajedno s COVID-19, padaju vam šanse za preživljavanje'

Doktorica Jennifer Lighter upozorava da gripa može oslabiti tijelo do te razine da je podložnije koronavirusu i nakon što osoba preboli gripu tijelo nije toliko snažno kao što je bilo, što znači da će se teže boriti protiv COVID-19.

Komentari 1

SI
sisavac
10:39 30.07.2020.

a još je opasnije ako imate 100 godina, teški kronični bolesnik ste, imate rak gušterače i dijabetes, i sad vas napala korona! mislim, o čemu mi pričamo, kao da čovjek nakon prometne nesreće u kojoj ostane nepokretan može idući dan mirne volje otići na trening.... svaka prethodna bolest vas izmuči, i slijedeća vas neoporavljenog jače trefi. zar za takav zaključak treba diploma liječnika?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.