Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapetljao se

Liječnici se zaprepastili: Dječak došao u bolnicu s USB kabelom u penisu

Urology Case Reports
06.09.2022.
u 08:54

Budući da zbog mnogih čvorova liječnici metalnim instrumentima nisu uspjeli izvaditi kabel, dječak je operiran

Tinejdžer iz Ujedinjenog Kraljevstva završio je na bolničkom liječenju nakon što je izveo bizaran seksualni eksperiment. Naime, 15-godišnjak je pokušao izmjeriti unutrašnjost svog penisa s pomoću USB kabela.

No, kad ga je ugurao, kabel se u mokraćnoj cijevi zapleo u čvorove te ga više nije mogao izvaditi. U urinu mu se pojavila krv pa ga je majka odvezla u bolnicu.

Bolničkom osoblju sve je priznao tek kad je majka napustila ordinaciju, a ovaj slučaj dogodio se u studenome 2021. godine.

Kako zbog mnogih čvorova liječnici metalnim instrumentima nisu uspjeli izvaditi kabel, dječak je operiran. Između genitalija i anusa napravljen je rez kako bi se omogućio pristup zarobljenom kabelu.

Dječak se dobro oporavio i otpušten je iz bolnice, a kateteri su mu izvađeni nakon dva tjedna, no i dalje će biti pod liječničkim nadzorom zbog ozljeda.

Liječnici su u izvještaju naveli kako je pacijent inače bio fit i zdrav adolescent bez povijesti poremećaja mentalnog zdravlja.

Video – Pogledajte predivnu reakciju malenog dječaka koji je na dar dobio štene psića! ❤

Ključne riječi

Komentara 6

VL
vlada1
09:24 06.09.2022.

Danas je čudno ak si dečko najde curu, a usb u penisu nije niš čudnoga.

KI
kiseli
09:28 06.09.2022.

Uglavnom dečko je mjerio unutrašnjost penisa.

RE
realist01
15:04 06.09.2022.

Kako je mogao ugurati USB pa makar bio mikro u mokračni kanal s obzirom na oštre rubove, i koji je razlog. Ako je ovaj normalan onda sam ja vlaški pop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije