Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna Gora

Liječnici se fotografirali sa vibratorom nakon operacije

vibrator
Davor Višnjić/Pixsell
10.06.2012.
u 14:35

Do slučaja vibrator došlo je kada je jednoga pacijenta kod liječnika dovela supruga i tražila da mu se operativnim zahvatom izvadi vibrator iz anusa.

PODGORICA – Proteklih dana Crna Gora se \"zabavljala\" sa slučajem vibrator koji je, uz brojne komentare, otvorio i niz pitanja na koja stručnjaci ali i javnost traže odgovore.

Naime, poslije operacije koja je obavljena u Kliničkom centru u Podgorici u javnosti se pojavio snimak iz operacijske dvorane na kojem se vide liječnici fotografirani sa vibratorom u rukama.

Prema pisanju podgoričkih medija do slučaja vibrator došlo je kada je jednoga pacijenta kod liječnika dovela supruga i tražila da mu se operativnim zahvatom izvadi vibrator iz anusa.

Liječnici su navodno prvo mislili da se radi o šali ali su ipak napravili i rendgenski snimak kada su se i uvjerili u riječi supruge. Na snimci koja se brzinom svjetlosti raširila Crnom Gorom vidi se torzo osobe u plavoj liječničkoj odori koja u rukama drži vibrator. Snimku prati i poruka da je operacija trajala oko pet sati kao i to da je pacijent imao sreće jer se radilo o kompliciranom zahvatu.

Crnogorska javnost je šokirana postupkom liječnika tako da su i podgorički novinari prošli tjedan pokušavali saznati kako je moguće da liječnička tajna bude na taj način obznanjena u javnosti, ali bez uspjeha. Neslužbeno, snimku koja je vjerojatno učinjena mobilnim telefonom moglo je napraviti osam osoba koje su prisustvovale operaciji i to anestetičar, anesteziolog, kirurg, dva asistenta, dvije instrumentarke i konzultant.

Tek su iz Liječničke komore Crne Gore prenijeli da nisu vidjeli snimku niti da su čuli za \"slučaj vibrator\", ali su najavili da će ispitati događaj i da će liječnici, ukoliko se ustanovi da su zdravstveni radnici prekršili liječnički kodeks, biti kažnjeni.

Ključne riječi

Komentara 4

JI
jimbeam
16:26 10.06.2012.

"Ko reče da su Crnogorci pederi,oca mu jebem!"

RE
real
17:35 10.06.2012.

tko zna što je po sredi ... nešto mi je supruga sumnjiva... ima onaj vitz star 80 godina, iz vrijemena SHS... kaže kapetan vojniku romu, uradi nešto da sutra na paradi konjice budem u centru pažnje, dobiš 3 dana nagradno... vojnik stavi kapetanovom konju slamku u anus i ovom se ekstremitet izduži do kaldrme i svi gledaju u kapetanovog konja... sutradan kapetan pita vojnika roma šta je uradio, a ovaj mu sve kaže...kapetan njemu, evo imaš nagradno, al kapetanica nesme niš saznati, inače nabiće mi u anus cjelu slamaricu .. :)

TE
teoodd
12:37 11.06.2012.

Ma kakve operacije trebali su samo da ga nahrane grahom i problem bi bio rješen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije