Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nalazi su dobri

Liječenje malene Mile napreduje: Uskoro moguća transplantacija koštane srži

Zagreb: Mila Rončević u pratnji roditelja odlazi na liječenje u Ameriku
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
01.06.2019.
u 19:14

Sad je dobro, molimo se da tako i ostane – kazao je otac Marin koji se nada da su najgora vremena iza njega

Liječenje male Mile Rončević u Philadelphiji dobro napreduje. Djevojčici, koja je drugi rođendan dočekala u Americi, ponovno su radili punkciju i nalazi su dobri. Ako ne dođe do komplikacija, Mila bi trebala bi ići na transplantaciju koštane srži početkom srpnja.

- U procesu je bilo puno neizvjesnosti te povremenih uspona i padova, od infekcija do svega ostalog. Sad slijedi pripremni ili međuciklus, no još ne znamo točno ni kad ni s čim. Stalno je na kontrolama - rekao je za 24sata otac Marin Rončević i naglasio da ju nakon transplatacije čeka je oporavak od oko šest mjeseci i tek nakon toga povratak kući.

- Stvarno malo toga zasad znamo, a i liječnici ne znaju više, odnosno nisu nam rekli. Jednostavno, sad je dobro, molimo se da tako i ostane – zaključio je otac Marin koji se nada da su najgora vremena iza njega.

Mila se od 3. travnja nalazi u bolnici Children’s Hospital of Philadelphia koja slovi kao najbolja za liječenje leukemije kod djece, a za njezino liječenje u rekordnom roku prikupljeno je više od 36 milijuna kuna.

Komentara 3

BA
Barbasmora
21:39 01.06.2019.

Hvala svima koji ste pomogli maloj Mili da napusti hrvaysku i ide na zapad! Novac za Milu skupljali su i u najmanje 2 bivse jugo republike! Hvala svima! Da bi mila ostala doma....mozda ne bi vise bila sa nama....Sve dobroo maloj mili i njezini obitelji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije