Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko zanimanje
Povratak na članak

Lidl predstavio radna mjesta za novo skladište u Perušiću

Logistički centar protezat će se na gotovo 32 tisuće kvadrata, a u njega je uloženo 15 milijuna eura.

Komentari 2

IV
Ivekivek
23:18 19.03.2011.

Nije to otvaranej radnih mjesta...to je ZATVARANJE radnih mjesta ....... Svaku kunu koju Lidl dobije za svoje njemačke proizvode izgubi hrvatski proizvođač i hrvatski radnik. Otvorili su skladište da bi hrvatima prodavali njemačke proizvode i tako gasili hrvatsku proizvodnju i i doveli do još većeg broja nezaposlenih.

VL
OV
ovett
23:28 19.03.2011.

ivekivek NE seri. Odi u Lidl i pogledaj da ima solidan broj proizvoda koji se proizvode u Hrvatskoj. Proizvodilo bi ih se i puno više kada proizvođači ne bi bili ucijenjeni od strane Velikoga gazde da ako rade za Lidl lete iz njegovih dućana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.