Naslovnica Vijesti Hrvatska

Lidl predstavio radna mjesta za novo skladište u Perušiću

Logistički centar protezat će se na gotovo 32 tisuće kvadrata, a u njega je uloženo 15 milijuna eura.
19. ožujka 2011. u 13:54 2 komentara 946 prikaza
lidl
Foto: Iva Vidović/VLM

U prosincu se očekuje otvorenje velikog logističkog centra trgovačkog lanca Lidl u poslovnoj zoni općine Perušić koji tim povodom otvara na desetke radnih mjesta.

Zanimanje za novi posao na današnjem predstavljanju u Perušiću pokazalo je dvjestotinjak ljudi koji su s pozornošću slušali svog budućeg šefa Tomislava Šapinu i njegovog kolegu Vjekoslava Dučaka.

Detaljno je objašnjeno što Lidl očekuje od svojih budućih radnika u skladištu koje će opremati Lidlove trgovine od Istre i Kvarnera, preko Like do krajnjeg juga Dalmacije.

Logistički centar u Perušiću nalazi se tik uz autocestu, a iako je još uvijek u izgradnji, protezat će se na gotovo 32 tisuće kvadrata.

Lidl je u logistički centar uložio 15 milijuna eura te mnogo nade polažu u novi projekt što je istaknuo i gospodin Dučak. Iznenađen velikim interesom prisutnih kazao je kako zna da su napravili dobar posao kada su Perušić odabrali za lokaciju novog skladišta prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Ivekivek:

    Nije to otvaranej radnih mjesta...to je ZATVARANJE radnih mjesta ....... Svaku kunu koju Lidl dobije za svoje njemačke proizvode izgubi hrvatski proizvođač i hrvatski radnik. Otvorili su skladište da bi hrvatima prodavali njemačke proizvode i tako gasili hrvatsku proizvodnju i ... prikaži još! i doveli do još većeg broja nezaposlenih.

  • ovett:

    ivekivek NE seri. Odi u Lidl i pogledaj da ima solidan broj proizvoda koji se proizvode u Hrvatskoj. Proizvodilo bi ih se i puno više kada proizvođači ne bi bili ucijenjeni od strane Velikoga gazde da ako rade za Lidl ... prikaži još! lete iz njegovih dućana.