Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit europučana
Povratak na članak

Lideri pučana kritizirali Zorana Milanovića jer je zatvorio granicu

Pučani se slažu da EU treba zajednički djelovati, da migrante i izbjeglice treba puštati preko legalnih granica, uz registraciju

Komentari 28

CI
CIPS
15:11 25.09.2015.

Napokon su skužili i ovi u EU kakav je drugar Zoki folirant. Tko uopće njega doživljava ozbiljno?

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:11 25.09.2015.

Zoka je zatvorio legalne prijelaze, a na ilegalnim propušta sve što može.

VL
Avatar shimano
shimano
15:25 25.09.2015.

braćo hrvati, znate li da se privredne komore srbije,makedonije,turske,grčke spremaju da tuže hrvatsku zbog zatvaranja granice sa srbijom?! znate li koliku ćete kaznu platiti zbog gubitaka firmi iz tih država?! znate li da ste prekršili CEFTA sporazum (sporazum o slobodnoj trgovini)?! znate li da će vas i turističke organizacije tužiti?! znate li da su hrvatske firme na neuporedivo većoj šteti nego srpske, mi skoro ništa ne izvozimo u HR? tek ćete videti kada vaši privrednici krenu sa osudama. EU će vas tek kazniti, jer to što radite nema nikakve logike. skupo će vas koštati busanje u grudi, pa pričajte o traktorijadi i podizanju zidova na granicama. nek vam je Bog na pomoć.

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
15:47 25.09.2015.

Jel postoji netko tko ne kritizira našeg premijera?! Čitava je Hrvatska talac njegovog nevjerojatnog ega i taštine...

VL
RI
Rizlman
16:10 25.09.2015.

Evo, i Angela Merkel je rekla da su jedno izbjeglice a drugo ekonomski migranti. Sad očekujemo da pravovjerni ljevičari tipoa Jergović ili Krile povukusvoje laude koje su ovih dana pisali o Angeli Merkel i da je proglase fašistkinjom i ksenofobkinjom kao što su fašistima i ksenofobima proglašavali sve nas koji smo tvrdili isto.

VL
JA
janko1
15:49 25.09.2015.

Autobuse i vlakove djelomično preusmjeriti prema Sloveniji, zašto samo prema Mađarskoj. Svi kritiziraju Orbana ali on ih još uvijek propušta za razliku od ovih pokvarenih Evropljana koji ne dižu ograde ali izbjeglice uzimaju na kapaljku jer se zadržavaju u Hrvatskoj i Mađarskoj.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
17:20 25.09.2015.

gledam toga Orbana kojega naši medijski poltroni proglasiše fašistom. prekjučer ga prima bavarski premijer, jučer austrijski , o češkom,slovačkom i poljskom da i ne govorimo a našega humanista velikog srca nitko niti prima niti s kim razgovara.još kuka ni da mu se Vučić više neće javiti na telefon. orle preostao ti samo Stazić.

VL
Avatar delminium
delminium
18:16 25.09.2015.

zatvorio granicu za sve ali ne za azilante,,, pa što je s tim čovjekom

VL
IZ
ivek.z.medjimurja
16:43 25.09.2015.

A neki će ponovo poslije svega glasati za njega. Ajmo dati podršku Domoljubnoj koaliciji. Jedino nas oni mogu vratiti na stare staze slave.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
17:15 25.09.2015.

Eto našem Neronu još neprijatelja koji su se urotili protiv Hrvatska i zamislite među njima i mama Merkel. i ona kritizira našeg orla umjesto predsjednicu. ode namještaj na Iblerovu trgu u komade.

VL
GL
GLADIATOR
18:14 25.09.2015.

Jesu li kojim slučajem kritizirali Mađare?, malo morgen....

VL
Avatar CORPUS OMNE . . .
CORPUS OMNE . . .
15:39 25.09.2015.

@Neanderthalac & ostali slični - Što to znači kontrolirati ilegalne prijelaze. To je contradicio in adjecti. Kontrolirati znači upravljati. Upravljati se može samo na svom teritoriju. Nemože se, dakle kontrolirati ništa, nikakav proces, događaj koji se odvija sa druge stranee granice. Tek kad ilegalac stupi nogom na hrvatsko tlo onda se može djelovati, a to se i radi onako kako se može tj. na homani način i s količinom ilegalaca koja se može kontrolirati (smanjiti) samo sa srpske strane, rasterećenjem i usmjeravanjem dijela izbjeglica na ostale legalne prijelaze. Zbog dogovora s Mađarima, na račun Hrvatske, Srbija to uopće ne pokušava raditi. Jel jasno @neandertalac i ostali!

VL
Avatar oto1
oto1
18:13 25.09.2015.

Boze sacuvaj da su bili drugog misljenja, kakva bi to onda bila puska politika?

VL
AN
antijugoslavencina
05:26 26.09.2015.

Kako smiju kritizirati "dragog vodju"?

VL
Avatar mama mia
mama mia
18:06 26.09.2015.

Mišljenje istih uopće je irelevantno jer oni su ti koji su suodgovorni za situaciju u kojoj se nalazimo

VL
SE
Sejo
21:12 25.09.2015.

Viktor Orban kritizirao Milanovica.To je isto kad biste reli da je Hitler kritizirao Musolinija

VL
JA
jasnica
15:23 25.09.2015.

a tko uopče doživljava pučane.Merkelica je zvala izbjeglice pa neka to i rješi.Štao ne naredi i ostalima da podnesu jednako izbjegliču krizu nego je navalila na Zoki da je on največi krivac sramota velika laž.Merkelica sa svom evropskom svitom nemoži i nije dorasla takvom problemu jer nije očekivala takav egzodus.A svaka normalna osoba zna da iza toga stoji Amerika.Ako je največi folirant to je Evropa.Sada se vidi koliko je jedinstvena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.