Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stabilnost vlade

Lider europskih pučana Manfred Weber telefonski razgovarao s premijerom Oreškovićem

manfred weber
Foto: DPA/PIXSELL
06.06.2016.
u 13:30

Weber je ponovio ono što su Večernjem listu u petak govorili drugi sugovornici iz redova Europske pučke stranke: da su svjesni da je HDZ u problemima zbog svog predsjednika Tomislava Karamarka.

Lider europskih pučana u Europskom parlamentu Manfred Weber danas je telefonski razgovarao s premijerom Tihomirom Oreškovićem, neslužbeno doznaje Večernji list.

Weber je ugledni njemački zastupnik i najutjecajniji član Europske pučke stranke u EP-u, a iako mu je po stranačkoj liniji kolega Tomislav Karamarko, odlučio je danas razgovarati s Oreškovićem. Kako neslužbeno doznajemo, Weber je naglasio da je važno da Hrvatska ima stabilnu Vladu sada kad su se počeli pojavljivati prvi znakovi oporavka i prve najave ambicioznijih reformi.

Weber je ponovio ono što su Večernjem listu u petak govorili drugi sugovornici iz redova Europske pučke stranke: da su svjesni da je HDZ u problemima zbog svog predsjednika Tomislava Karamarka.

Navodno među liderima europskih pučana prevladava stav da bi Karamarko trebao otići iz Vlade, a možda i s čela HDZ-a, i tako pokušati sačuvati HDZ od veće štete.

>> Pučani: Karamarko treba misliti na dobrobit svoje stranke

Komentara 58

MD
majčina dušica
14:29 06.06.2016.

Udbašija radi na naj-jače, gdje je demokracija u svemu ovome, nigdje, nitko je ne spominje..ljudi ne dajte se zavesti..očito je da udbaški mediji udaraju ofenzivu rušenja karamarka, sad ili nikad..neće proći..

TO
Torcidas
14:05 06.06.2016.

Ovdje se radi ili mi ili oni, poraženi udbo, yugofasisti, komunisti zbog toga ih he strah Karamarka. Ili sloboda ili okupacija.

KR
kruti53
14:08 06.06.2016.

kakvi svakodnevni spinovi najpoznatijeg partijskog glasila zvanog VL,ihihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije