Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivni intervju
Povratak na članak

Libijski veleposlanik: "Mesić šalje pozdrave Gadafiju, a on to cijeni"

Otpravnik poslova libijskog veleposlanstva u Zagrebu Abdulkarim Naas o hrvatskom, ali i Mesićevu stavu

Komentari 92

DU
Deleted user
14:50 25.03.2011.

Važno je da je Jandroković ulizica dao potporu lopovima kakva je i njegova stranka. Stranka lopova za lopove iz EU.

VL
BA
balance
16:12 25.03.2011.

Libijski veleposlanik:\"Mesic salje pozdrave Gadafiju,a on to cijeni\" Vjerojatno je bilo sa muzickom zeljom!!! \"Letu stuke letu avioni da poruse Libijski domovi\"

VL
Avatar cro1com
cro1com
08:50 29.03.2011.

Nemam nista protiv naroda iz Libije nisu nam nikad zlo cinili.Bog im pomogao protiv amerikanaca i francusza i ove stoke iz UK.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:32 25.03.2011.

Gospon otpravnik...a jeste li već zatražili vizu...čist onak ak stvari krenu nagore >:-))

VL
Avatar babas
babas
12:38 25.03.2011.

Mesić je na pravoj strani. Žalosno je što su Jaca i njen pastir Jandroković opet na krivoj strani. Libija i Gaddafi su uvjek Hrvatskoj bili prijatelji,ali to HDZ ne zna cijeniti.

VL
KA
kampanel
12:34 25.03.2011.

Nadam se da su oni koji su sve godine birali mesića svjesni da su njihove ruke krvave.

VL
Avatar Oštrica
Oštrica
12:42 25.03.2011.

Sasvim je jasno da su Francuzi otpočeli napad najviše zbog zaustavljanja svih investicija koje je Libija imala u francuskoj, a radi se o milijardama. Amerikance boli 25 milijardi dolara koje je Gadafi htio povući iz banaka SAD-a. Libijci su \"otkantali\"\" većinu izvođaća radova iz zapadnih zemalja, a za poslove diljem Libije-petogodišnji plan-posao stoljeća. Taj šamar koji je Gadafi zadao zapadnom svijetu, egoisti svijeta zapadne ekonomije jednostavno nisu mogli prebroditi. To je pravi razlog ovog besmislenog razaranja.

VL
OB
-obrisani-
12:45 25.03.2011.

25.03.2011. u 12:38h babas je napisao/la: Mesić je na pravoj strani. Žalosno je što su Jaca i njen pastir Jandroković opet na krivoj strani. Libija i Gaddafi su uvjek Hrvatskoj bili prijatelji,ali to HDZ ne zna cijeniti. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Nije Mesicc na pravoj strani, ali ima nesto sto se zove politika. Sluzbeni stav Vlade Republike Hrvatske podrzava rezoluciju UN-a i zracne udare, ali se nesluzbeno ostavljaju vrata otvorena za eventualnu dalju saradnju sa Gadafijem i njegovim plemenom,...........u slucaju da se stvari pocnu odvijati u nekom drugom pravcu.

VL
LA
las35vegas
12:47 25.03.2011.

a zakaj bre steva nejde svojim \"telom\" branit druga komunistu gadafija?????????

VL
Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
12:48 25.03.2011.

\"su naše dvije zemlje do izbijanja sukoba imale izvanredan gospodarski odnos\" _____________ hrvatska uvozi vise iz libije nego izvozi, toliko o izvanrednom gospodarstvu...iza svega toga stoji potkupljeni mesic i uvoznicki lobi. pukovnik je toliki prijatelj da i od hrvatske sa njegovim kapitalom zeli stvoriti dzamahiriju. mesic je prijatelj novca, a gadafi je zbog toga njegov najbolji prijatelj.

VL
OB
-obrisani-
12:48 25.03.2011.

Mesic je kao i obicno u pravu! Moameru i narodu Libije zelimo konacnu pobjedu nad krizarima!

VL
Avatar Oštrica
Oštrica
12:51 25.03.2011.

25.03.2011. u 12:45h Chicago USA je napisao/la: Hrvatske podrzava rezoluciju UN-a i zracne udare, --------------------------------------------------------------------- Bit će da je tako i Jandroković shvatio rezoluciju VS UN-a. Halooo, nkaada nije donešeno odobrenje zračnih napada, nego samo uspostava zone zabrane letova. Pokušajaj shvatiti razliku.

VL
OB
-obrisani-
12:51 25.03.2011.

Mi smo izgleda rodjeni kao baksuzi. Svaki put kad Hrvati imaju sansu staviti se na pravu stranu...imamo vladu koja ne misli svojom glavom. Zao mi je naroda Libije, ovaj napad je samo jedan od primjera imperijalisticke agresije na zemlju kojaa ima sto zapadu treba. Sadam je naftu platio glavom. Narod Iraka ju placa i dan danas. A mi smo toliko jadni da kad bi i htjeli pomoci...ne mozemo. Mozemo samo dati moralnu podrsku i NISTA drugo...

VL
DR
DrGonzo
12:54 25.03.2011.

@babas Jedina prava strana je ona neintervencionisticka. Nema se Svijet što petljat u građanske ratove u suverenim državama. Svjetsko petljanje u Bosni je rezultiralo ovakvim nerijesenim i neodrzivim stanjem koje ce samo dovesti do novog rata nekad u buducnosti ii visiti nad glavom Hrvatskoj i Srbiji do slijedeceg pokolja. Zaracene strane moraju svoje razmirice rijesiti medjusobno, svako vanjsko petljanje rezultira neusporedivo vecim problemima. Utoliko je Mesic u pravu, ali ne zato sto je on veliki mirotvorac ili zato sto se protivi ratu s moralne strane nego zato sto mu je Gadafi, brutalni diktator, najbolji kompić jos odkad ga je docekao kao rimskog cara u Libiji... Hrvatska vanjska politika mora biti neintervencionisticka, moramo se protiviti svakoj unilateralnoj primjeni sile u bilo koju svrhu, ali nista nas ne sprjecava da na moralnoj i etickoj osnovi osudjujemo diktature i zlocine.

VL
LA
las35vegas
13:01 25.03.2011.

ziveo komunistiski terorist gadafi-vice crvena bagra hehehehehehehe koja zivi na ledjima drzave heheehehehehehe

VL
ME
meduza191
13:05 25.03.2011.

ovaj put je mesić u pravu, ne treba podržavati agresiju francuza i britanaca

VL
LI
livoguza2
13:08 25.03.2011.

Tko pročita cijeli intevju, dobit će proljev s nesagledivim posljedicama.

VL
TA
tatamata
13:12 25.03.2011.

Živio pukovnik Gadafi ! Živjela banana država Hrvatska na čelu sa bandom lopvskom i hadezenjarama ! Smrt kapitalizmu i truloj Europi ! Dabogda islam zavladao cijelim svijetom. Pun mi je klinac ove bagre zločinačke. Dao Bog pa svi pocrkali u tsunamiju i potresima koji vas čekaju !

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
13:35 25.03.2011.

Islam je jedno veliko svjetsko zlo. Ali rat u Libiji nema veze s religijom već sa golim interesima starih mračnih imperijalnih sila Ujedinjenog Kraljevstva i Francuske. One predstavljaju same sebe a ne čitavu Europu. One žele pokoriti Libiju i sjestiti na naftne bušotine kako bi sebi osigurale ekonomski prosperitet. Zato sam uvjeren kako one stoje iza ovih pobuna na sjeveru Afrike. Što se tiče pukovnik Gadafija... On je poput ostalih nezamjenjivih diktatora. Odavno je izgubio doticaj s realnošću i u svakom slučaju kad jednom ode to će biti veliki dan za Libiju. A naši političari? Mesić sada kada više nije predsjednik države može slobodno bez zadrške davati podršku kome hoće ali što može aktualni Josipović koji se boji svoje sjene? Sva sreća da nam je vojno zrakoplovstvo u banani jer da nije već bi mi poslali našu eskadrilu na Libiju. Naravno to nitko nebi od nas tražio ali nema veze...

VL
Avatar abcd
abcd
13:39 25.03.2011.

vidim,proradio hdz lobi ocjenjivanja. zar stoko hadezovska nemate nista pametnije za raditi?

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.